Látta már valaki azt a földönkívüliek által kreált jelet ami 404 hátán van? Nekem kéne! FONTOS!
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 12:31
21/35 anonim válasza:
Mit zagyválsz már itt? Eredeti postafiók? Ez is postafiók, meg az is, aki meg akar találni, megtalál itt is meg ott is. Kapcsold ki a gépet és játssz a fütyiddel.
23/35 anonim válasza:
már leírtam, itt a jel [link]
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2116..
De jön senki és nem félnek semmitől sem. Indy Attila butaságaiból terjedt el az egész már vagy 15 éve
24/35 anonim válasza:
404 válasza:
Én akkor is akarom látni a hátam!
25/35 anonim válasza:
Érdekes hogy az idegenek félnek a rovásírástól és a Milán névtől, ugyanis ez áll a képen szereplő férfi hátán :D Szánalmas.
26/35 x) válasza:
Bezony... elég valószínűtlen, hogy hogy van egy Milán nevű földönkívüli fővezér :D
Liza von Staunhoff te ismered őket? vagy valamit félreértelmeztem?
28/35 anonim válasza:
Nekem még nem vetkőzött 404. :(
29/35 x) válasza:
Valószínűleg Ferinek sem mutatja meg, mert szupertitkos :D de azért ha tudnál titokban egy képet csinálni a hátáról az jó lenne. Kíváncsi vagyok ki mit fog belemagyarázni :)
30/35 anonim válasza:
Még sose láttam csupaszon a hátát de majd megpróbálom megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!