Hogy tudott valaki 404 névvel újraregisztrálni? Én is akartam de nekem sose ment!
2011. aug. 22. 23:33
1/30 anonim válasza:
én is akarok én is akarok 404 lenni!!!!
4/30 anonim válasza:
Az a nagy újra regisztráció egy szimpla másolás. Mivel ha ténylegesen ő lenne akkor dőlt betűvel lenne a neve.
xy válasza:
Ennyiben ki is merül.
5/30 x) válasza:
Ha jobban megnézed a linket ott van a válasz is :) nem is egy.
6/30 anonim válasza:
404-est bannolták, mert teletrollkodta a fórumot és ezt nem nézik jó szemmel a modik.
7/30 404 válasza:
Ti nagyon unatkozhattok. Köszönöm, de tényleg nem kéne velem ennyit foglalkozni. Így akartok megöregedni hogy velem foglalkoztok non-stop? Annyi szép dolog van a világon biztosan találnátok élvezetesebbet mint én. Inkább használnátok ki az utolsó nyári napokat mert sarkunkban az ősz.
9/30 anonim válasza:
404 én nem kérdezek semmit, te egy legenda vagy. :)
10/30 404 válasza:
Köszönöm kedves tőled de szerintem ugyan olyan ember vagyok mint bárki más, csak annyiban különbözök az átlag emberektől hogy nem vagyok agy mosott. Majd ha jók lesztek megmutatom a jelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!