Mit gondoltok arról hogy Feri 404 lakásán fényképeket készít?
Kedves tibor95!
Feri egy ember akit állítása szerint elvittek az ufók és beleoperáltak valami bizgentyüt a köldöke tájára.Feri feltett egy kérdést a gyakori.hu-n hogy mi lehet ez. Erre 404 válaszolt valamit azután elvitte saját házába kioperálni belöle mert ö köztudottad orvos volt valamikor.Az operálás után feri még pár napig lábadozott 404 házán akkor csinált fotókat (amiket én még nem láttam sajnos).
Kedves Kérdezö!
404 egy középkorú férfi aki idegen lényektöl származó tárgyakat/növényeket gyűjt,tartja a kapcsolatot a földönkívüliekkel,el is rabolták már párszor őt.
Ha tudsz értelmes választ adni a kérdésre akkor válaszolj kérlek.
Ha nem ne offolj!
És az a szörnyű, hogy a sok idióta elhiszi ezeket az idegen fajokat, meg hogy köztünk vannak, meg irányítják a bolygót, és invázió lesz, stb.
Itt hülyítik egymást az emberek.
Én egy darabig olvastam, mert jókat nevettem rajta, de egyre szánalmasabbak lesznek. Néha azért benézek, mint például most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!