Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Magyarázd meg a képeket,...

Magyarázd meg a képeket, nekem nem sikerült. ufo?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

pár hete fotóztam svájcban. csak a tájat akartam, először észre sem vettem a fényes dolgot.

mire kinyitottam az ablakot, már nem láttam.

a telefonom nem tud vakuzni, nem lehet, hogy az csillant be, különben is lehetetlen, hogy pontosan ugyanott tükröződjön egymás után kétszer.

még egy kép, amin látszik, hogy az adott helyen nincs épület, nincs semmi. ezt fél perccel később fotóztam, már fényképezővel.

[link]

2011. aug. 16. 00:09
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

jukak.

pontos j-vel. egészen biztosan.

2011. aug. 17. 11:33
 22/26 anonim ***** válasza:
""fél perccel később fotóztam" a telefonos képet 10:18-kor, a fényképezőgépeset meg 14:41kor csináltad, azt írja az exif... vagy esetleg el van állítva az óra a fényképeződben? :P" Már leírták :D FAKE
2011. aug. 17. 11:57
 23/26 A kérdező kommentje:
a f.szomból tudjam mire van állítva a fényképező.
2011. aug. 17. 14:57
 24/26 anonim ***** válasza:

tegnap 13:07

Linkeld be

2011. aug. 17. 19:47
 25/26 anonim ***** válasza:

Jó, akkor most kimondom amit annyira szeretnél hallani. Egyszerűen szánalmas, hogy sok előttem hozzászóló sok ésszerű érvet írt magyarázatként az "Ufo észlelésedre".

Nna, az első mondatomra visszatérve:

UFO INVÁZIÓ, MENEKÜÜÜLJ BIZTOSAN MINDEGYIK RÁD VADÁSZIIIK!!!

2011. aug. 24. 19:39
 26/26 anonim válasza:
kilyukadt az ablak
2011. aug. 31. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!