404 miért csak éjszaka ír ide?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 21:02
12/17 anonim válasza:
bizonyítsd be azt amit állítasz erről a bizonyos 404 ről, ja hogy nem tudod?:O ez nagy pech
13/17 anonim válasza:
Nem az előző vagyok, de egyetértek vele :D
Most komolyan. Miért hisztek neki? EGYÁLTALÁN NINCS bizonyíték azokra a képtelenségekre, amiket állított. Szép dolog a feltétel nélküli hit, de nem az ilyen arcátlan csalókban.
14/17 H.Jani válasza:
Mert éjjel figyeli a csillagokat meg az UFO-kat.
15/17 anonim válasza:
Jani: És UFO- meg csillagnézés közben van ideje még neten hülyeségeket összehordani is?:D Itt valamit benéztél, kedves 404 :D
16/17 anonim válasza:
Kedves utolsó én tv nézés közbe netezek. Akkor most én is benyaltam? Kösz rendes vagy.
17/17 anonim válasza:
Nekem mutatott bizonyítékot. Én hiszek neki. Azelőtt is hittem de már nem hiszek hanem tudom hogy igazat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!