A földönkívüliek hisznek Istenben?
megértem a fájdalmadat, én is éheztem már, nem is egyszer többször is mert nem volt pénzünk hogy vegyünk kaját, és kölcsön kellet kérni.
A lényeg az hogy a bibliát nem az a igaz isten írta akikben az idegenek hisznek... azt a bibliát ami van a földön tudást rejt magában, amit megmásítottak, történetekre, az igazságot más szavakkal fedték le.
Hidd el nekem azt, hogy ha igaz akkor hamarosan felszabadul az ember,
Mi hiszünk istenben, szoktunk keresztény helyekre menni, ahol nagyon tiszta víz folyik.
A hit ereje áthat a mátrixba és onnan pedig a szívünkbe, és gondolj csak bele hamarosan felszabadul az ember...
az a isten amibe mi hiszünk az nem valós, igazad van, de van egy isten ami mindenek felett áll, az idegen lények ebben az istenben hisznek.
már megint a pénznél lyukadunk ki -.-
bárcsak megszűnne létezni az az átok, amit a pénzrendszer ráhozott az emberiségre!!
"diator ha lenne istenség szerinted hagyná hogy szenvedjenek a teremtményei? Hagyná hogy ártatlan gyerekek éhen halljanak Afrikában?"
Miért, mit kellene tennie? Szálljon le a földre ötmillió tonna kenyérrel meg százezer hektoliter ásványvízzel a hóna alatt, és kezdje el szétosztani? Az emberek a saját hibájukból szenvednek. Nézzük Afrikát, ha már ezt mondtad.
Miért éheznek ott az emberek? Mert túlnépesedés van. Ott is 7-8 gyermek van minden családban, mint itthon a kisebbségnek, a különbség viszont az, hogy az a kontinens egyszerűen nem bír elég élelemmel ellátni annyi embert. És nehogy azt higgyétek hogy ott nincs jelen az Úr. Isten segít nekik, többek között a külföldi segélyszervezetek képében, arról viszont nem tehet hogy ezek a szervezetek elég kevés támogatást kapnak úgy a kormányoktól, mint a néptől. A Földön nem lesz igazság, és nem Isten miatt, hanem mert mi, emberek irányítjuk a saját társadalmunkat. Tudom hogy le fogtok pontozni, errefelé sok az ateista ember. De remélem, azért elgondolkoztatok ezen.
"A vallásokat emberek találják ki és te olyan helyre jársz amit valamikor valaki kitalált hogy pénzforráshoz jusson. A templomoknak minek belülről aranyból lenni szerinted istennek aranyra van szüksége?"
Tisztában vagy te a keresztyén vallás történetével? Az első keresztyéneket üldözték, és föld alatti katakombákban mert pincékben kellett összejöveteleket tartaniuk, mert ha lebuktak, legjobb esetben is rabszolgát csináltak belőlük. Elég érdekes lett volna, ha ennek a vallásnak az alapítói pénzéhesek lettek volna, mivel maguk is földönfutó vándorok voltak. Az, hogy rengeteg mai szektát (hitgyüli, jehova tanúi) puszta pénzéhségből hoztak létre, az nem minősíti a több ezer éves keresztyén vallást. Az aranyozott, csicsás templomokról pedig annyit, hogy az a katolikusok mániája, akik már rég nem az Úr akarata szerint élnek, mivel túlságosan a külsőségek szabják meg az egyházukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!