Mit tett 404, amiért ennyire köztiszteletben áll?
Figyelt kérdés
Miről vált ismertté 404, mi volt az első "megmozdulása"? Miért misztifikálják túl a személyét egyesek?
+ Valaki leírná kisregényben 404+Feri eddigi történetét?
2011. aug. 12. 01:53
11/20 anonim válasza:
Ráadásul 404 teljesen más email címmel jön fel ide mint amivel levelezik és ez még jobban meg bonyolítja. A legegyszerűbb megvárni az egésznek a végét és aztán elemezni a dolgokat. Hagyni kell minden hagy fejeződjön be magától csak úgy derülhet ki az igazság. Én közbe tudnék avatkozni de akkor nem derülne ki semmi mert nincsenek olyan nyomok amiket komolyan lehetne venni.
12/20 A kérdező kommentje:
Hát ez igen érdekes. Olvasgattam én is tőle pár dolgot, és engem ez az egész egy modern Rejtő Jenő-regényre emlékeztet :D Beszívva látja az idegeneket, ez hatalmas. Kösz a válaszokat, fel lett dobva a napom :D
2011. aug. 12. 12:37
13/20 anonim válasza:
Feri otthon van de nem akar írni :(
14/20 Won válasza:
Ti komolyan mit gondoltok erről a megműtős sztoriról? Én nem vagyok szkeotikus, de ez így fura...
Won
15/20 Valaki Renáta válasza:
Bassz.s ha Feri otthon van, dobjon már pár sort okulás végett! Mert másnak is lehetnek ilyen problémái...
16/20 A kérdező kommentje:
Másnak is lehetnek ilyen problémái, nyilván. Ugyanis köztudottan teljesen hétköznapi az, hogy valakinek a gyíkemberek kiválasztottjaként egy idegen tárgyat műtsenek a köldökébe, amit aztán egy gyakorikérdések.hu-n tevékenykedő orvos-tudós-ufókutató-és tárggyűjtőnek kell kiműtenie :D:D Fú milyen önző ez a Feri.
2011. aug. 12. 20:08
17/20 A kérdező kommentje:
Amúgy, hogy mit gondolok a műtős sztoriról? Kamu.
Valószínű hogy az egészet 404 csinálta, beregelt ide 2-3 új accot, hogy fényezze magát itt a gyakorikérdéseken, és jót röhög egyek felhasználók naivságán. Felnőtt emberek vagytok (gondolom), viselkedjetek is úgy.
2011. aug. 12. 20:36
18/20 anonim válasza:
Ezen nincs mit ragozni, egyszerűen két füves, aki együtt szív be, és élményeit megosztja velünk a GYK-n.
Hagyjuk őket szívni, és röhögjünk a nyomoron! :D
20/20 Valaki Renáta válasza:
Nem hinném hogy "önző" lenne, csak veszélyes játékot játszanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!