Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért röpködnek az ufók...

Miért röpködnek az ufók éjszaka díszkivilágításban?

Figyelt kérdés

Minden valamirevaló ufóészlelés úgy kezdődik, hogy "láttam az égen valami fényt". Fényt. Oké, hogy a fény jön valahonnan, de megy is valahova. De hova?? De komolyan... kinek világítanak? Idejöttek baromi-nagyon-nagyon-rohadtmessziiről, és nem tudják lekapcsolni a villanyt az előszobában? Vagy nem jut eszükbe, hogy így baromira meg fogja őket látni valaki? A földi repülőknél okés, hogy villognak, mert hát nem kéne nekikmenni, de ez a drága idegenekre megintcsak nem jó. Ahelyett, hogy a pilóta kikerülné a jelzővilágítás miatt, inkább felhívja a CSI összes részét, hogy elmesélje nekik. Aztán lesz belőle pár szép krédés gyiken.

Vagy amikor fényes nappal berepülnek tízmilliós városok fölé, hogy mindenféle helikopter meg lakos bámulgathassa őket... Mire jó ez? Szerintem valami elszabadult ufósuhancok trollkodnak velünk... vagy a gonosz kormány, felveszik videóval felülről, aztán a parlamentekben meg röhögnek az emberek bamba arcán. Nem csoda, hogy nincs idejük normális törvényeket hozni.

De amúgy ezt tényleg komolyan kérdezem. Persze az is egy magyarázat, hogy semmiféle senki nincsen is ott, csak valami természeti cucc, aminek mindegy, hogy világít-e vagy sem. És hát jelen esetben ez így racionálisabb.

2011. aug. 9. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csak én olvastam a röpködtek helyett köpköttek-et?:D
2011. aug. 9. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Aki hisz ebben, az mindig elő tud valamit adni ezzel kapcsolatban. Én majd 2012 utánra leszek kíváncsi, hogy majd akkor mit fognak mondani, miért nem jöttek az idegenek. De már látom magam előtt: "Tudtuk, hogy 2012-ben jönnek majd, így kénytelenek voltak halasztani a következő világvége jóslat idejére *.*"
2011. aug. 9. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Na igen utolsó, csak hogy ez az az úgymond, "semmi tudással nem rendelkezünk a témában" paradoxon.
2011. aug. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!