Diator, kiút a börtönből?
WTF te miről beszélsz? Milyen börtön bolygó? Te jó ég.. ITT ALAKULTUNK KI A FÖLDÖN...
Basszus de szeretem az ilyeneket ..:P
Nem is az, hogy nem tudnak minket kiszabadítani, hanem az hogy nem tudják ennek az egész rendszernek a kulcsát....
Azt a rendszert, hogy mi irányítja a börtönbolygónkat.
Amikor időszámításunk szerint 1200-ban vége lett a domainok és a birodalmi harcosok között lévő harcnak, akkor a tudatunk fejlődött ... Mivel az itt lévő birodalmiakat elpusztították... ennek köszönhetően a mi tudatunkat kevésbé volt befolyás alatt.... Az elmék még nem tiszta, a maják elvileg ismerték a börtönbolygónkon lévő ciklusokat... Erre tehető elvileg 2012-is...
De nem esküdnék meg ezzel a 2012-vel mivel elég sok dolog kering körülötte...
A lényeg hogy sokan tudatszakadást , tudat felébredést jósolnak ennek a 2012-nek.... Ez azért van mert a börtön bolygónkon lévő ciklusok évezredek alatt változhatnak... Gondolataim szerint ez az időpont is egy ilyen ciklus váltás, hogy bolygónkról egy láncot levesznek...
Na viszatérve a birodalmiakra. A birodalmiak hozták létre ezt a börtön bolygót... Már elfeledték azt , hogy mi itt vagyunk , mivel ellettünk feledve....
A domainok próbáltak minket felszabadítani... DE nem sikerült nekik... Nem tudták hogy milyen rendszer irányítja a újjászületéseket. Elvileg arra jöttek rá, hogy amikor meghalunk, akkor a lelkünk kimegy a testünkből ami fogságba tartsa... Ezt követően a lelkünk egy rendszerbe megy ( ezt úgy kell elképzelni, hogy a mi lelkünk egy számítógépes rendszerbe kerül.. innen ebből a rendszerből egy újszülött kisbaba testébe száműzi a lelkünket....Arról nincs tudomásom hogy a lelkünk a számítógépes rendszerbe, vagy a testbe kerülés után lévő percekben felejti el az eddig felhalmozott tudását )... Valahogy így működhet...
A börtönből a kiutat nem ismerem, csak feltevéseim vannak...
Meditáció, a kozmikus tudás megértése... Így talán vissza nyerhetjük tudásunkat... Megvilágosodás , hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, miért zártak ide minket.
Akkor még , ami biztosan megmentene minket, ha elhagynánk a naprendszerünket, és ott halnánk meg, ezzálltal talán a lelkünk olyan messzire kerül ettől a rendszertől, hogy szabadok lehetünk...
De nem tudok, olyan hajóról amivel elhagyhatnák börtön bolygónkat.
Remélem segítettem...
Diator!
Nagyon érdekes amit írsz nem különben amit belinkeltél...
Szóval szerinted ha lesz valami 2012 végén akkor CSAK az UFO(vagy domain)khoz lesz köthető?Bizonyára te is tudod ,hogy nagyon sok kitaláció röpköd a neten ,hogy csak párat említsek:újjab jégkorszak,földrengések ,özönvíz stb..én ezekben nem tudok hinni,úgyanúgy mint ahogy a 2012-világvége c. film sem fogott meg,viszont emellet sokat lehet olvasni ,hogy az UFO-k fognak támadni?Pár hónapja elég sok helyen pl:Híradó ,rádiók közölték ,hogy felfedeztek 3 (3szög alakú) felénk óriási sebességgel közeledő pontocskát akkor még a plútó mellett...Szted ennek van valami valóság alapja?..A TV-ben lehetett látni,ahogy egy maja kutató kijelentette,hogy nem tudja mikor lesz világvége de biztos ,hogy nem 2012-ben!!Engem eléggé érdekel ez a világvége téma ,bár nem vagyok túl idős.Akiket én ismerek felnőtteket mind csak röhögknek eggyet ezen a 2012-ös dolgon...,mert ugye mostanában elég sok világvégét jósolnak..
Köszi,hogy elolvastad várom válaszod!
Hogy találhattok ki ekkora baromságot,hogy a Föld börtöngolygó?Mi az alapja ennek?
Persze az jó lenne,ha visszanyerjük a régi tudásunkat (Atlantisz),de a Föld nem börtönbolygó.
Onnan, hogy a bolygónk egy elfeledett bolygó a naprendszerben... Egy régi birodalom rabjai vagyunk...
Nem tudom, hogy mi-mint emberek elfeledve lettünk egy börtön bolygó lakói , vagy pedig eleve erre lettünk hivatottak, hogy itt éljünk ezen a bolygón és erre a célra lett kialakítva a bolygónk.
Nem igazán tudom elolvasni amit írtál alattam lévő válaszoló mert nagyon fáradt vagyok.. Nem rég érkeztem haza... de ha kipihenem magam válaszolok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!