Timoking kérdése:
Kik azok a telosziak?
Figyelt kérdés
nostradamus, 404, diatos, stb. segitsetek pls, kik a telosziak, mit csinalnak, hol vannak? kosz2011. aug. 3. 14:21
1/18 Nostradamus válasza:
Tellsziak: felszin alatti földönkivülik, megelőzik a földi kultúrát. Az északi pólus körül élnek bolygónkon. Segitik a felszini emberiséget, hogy felismerjék ősi történelmüket, a kiterjeszik a földi élettartamot, védik a környezetet.
, Nostradamus
3/18 anonim válasza:
Nostradamus, azt ugye tudod, hogy ami a földön él, az nem földönkívüli. Látod, ezért hü**eség, amit mondasz.
4/18 Nostradamus válasza:
Előbbinek szól: a telosziak nem ősidők óta élnek itt, hanem csak ide költöztek bizonyos idők után. Nem ez az igazi otthonok. Bocsánat, ha nem megfelelően fogalmaztam.
5/18 anonim válasza:
Mert mért utolsó? Remélem ugye tudod, nyelvzagyvaság végett sokan ugyanúgy definiálják a ufo, földönkívüli szót.
6/18 anonim válasza:
Telosziak egy fiktív kitalált földönkívüli faj.A létezésükre nincs bizonyíték
7/18 anonim válasza:
"Nostradamus, azt ugye tudod, hogy ami a földön él, az nem földönkívüli. Látod, ezért hü**eség, amit mondasz."
Mármint ennek szól. Utolsó előtti. xd
8/18 anonim válasza:
nostradamus ezt meg honnan veszed ?? de segítettél nekik lakást találni ??
10/18 Nostradamus válasza:
Szerintem akik csak poénból irnak ide azok ne irjanak ide (hogya kánya vájja ki a szemeteket:) ) akit érdekel, az kérdezhet engem, 404-et, vagy diatort.
Köszönöm a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!