Ez ufo lehetett? (lent)
második:
jaj hagyjátok már ezt a mivel nem sikerült azonosítani dumát. úgyis tudjátok mire értik az emberek az ufo fogalmat. ha pl én a szomszéd kertje fölé eregetek egy lufit, amit ő nem tud beazonosítani, akkor azis ufó, meg ha tollasozok, és a szomszéd a rossz szemével nem tudja mi az, akkor azis ufo, stb.
Meteorra tippelek én is. El sem tudnád képzelni egy nap alatt hány lép be a légkörünkbe és ég el (vagy ritka esetben csapódik be).
Az ufóellenes 2.nak ajánlanám szíves figyelmébe a Rosvelli esetet, amelyről az FBI kiadta a hivatalos jegyzőkönyvét az idén, amelyben leírják mit is találtak. Ezek után nem kérdés, hogy léteznek idegen lények és látogattak már meg minket.
Ez olyan dolog, hogy mindenki azt hisz, amit akar.
Én vagyok az ördög, mert 66%-on vagyok állandóan, ha figyelitek. Na én ebben hiszek! Akkor most bolond vagyok?
hát biztos vannak bolondok, ha minden ufó észlelés az lenne aminek hiszik, akkor több ufó futkozna az utcákon mint ember szinte. de ez az ufóhívő dolog is érdekes, pl mikor angoloknál egy kisváros mellett többszáz hívő táborozott, és követelték, hogy az elkerített részt nyissák meg a nyilvánosság előtt, mert a lejárat alatt a kormány idegen lényeket vizsgál, stb. majd mikor megunta az önkormányzat, a helyi vízművek egy munkatársa megnyitotta a járatot, mely egy vízakna volt :D
vagy pl aközös képviselőnk, akit meglátogattak az ufók, s pont mákos guba volt vacsorára, és annyira ízlett az ufóknak, hogy azóta is visszajárnak mákosgubát enni.
vagy még sorolhatnánk ezer példát, ez az egész ufók röpködnek téma szánalmas. egészen biztos hogy van idegel biológiai létforma földön kívül is. de hogy itt ufók röpködjenek és embereket lopjanak el.... XDDD
Köszi a válaszokat! Az igazat megvallva én sem hiszek semmilyen földönkívűli lényben vagy természetfelett dolgokban. Az is lehet, hogy felkapcsolták egy pillnatara a lámpát és kész. :D Aztán lehet, hogy csak az ijedtségtől képzeltem el minden féle süvítős hangot. De tökre gáz volt, mert felsikoltottam és berohantam a házba, mint egy idióta. :DD
13:12! Most feljebb vittem a százalékod, vagyis legalább próbáltam, a felfele mutató jelet nyomtam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!