Most léteznek az UFO-k vagy nm? (képekkel videókkal)
a videókhoz és a nagyobb képekhez menj lejjebb!!
hát de vannak ilyen videók és képek de vannak olyanok is amiket csak megszerkesztettek!
és van aki azt mondja léteznek és van aki azt h nm ! ez most h van ? mert itt ezek bizonyitékok rá!
de a többi??
Ezek kamuk sztem itt a mi galaxysunkban nemhiszem hogy vannak hozzánk hasonló lények mint a videón ugyanis a Föld különleges események sorozatával jött létre hogy ilyen legyen ha egy-két dolog megváltozik akkor már nem is lennénk. Tehát földönkívüli élőlények lehetnek kis férgek is nem feltétlenül nagyobb inteligenciájú lények.
Legfeljebb sokkal távolabbi galaxysból jöhetnek ilyenek de azok ha eddig el tudnak jönni mire várhatnak még?? mi a céljuk?? ez itt a kérdés mert lehet hogy megfigyelnek minket már régóta (ugye a huston ügy) csak nem reagálnak semmi. itt a videókban az oroszos amit találnak stb. mind fake sztem
ma 15:37-es vagyok még mindig. Nekem az is eszembe jutott, hogy lehet hogy ők vetették el az élet magvait a Földön, és mi az ő leszármazottjaik vagyunk. Amikor ábrázolják őket, mindig emberszerűek, és régebben halottam hogy a jövőben ugyanilyennek képzelik el az embert. Vagyis sokmillió év múlva mi is így nézhetünk ki (ha nem hal ki az emberiség).
De persze ez is az emberi elme szüleménye, a saját képünkre rajzoltuk meg őket. Mert hát lehetnek teljesen mások is, és lehet hogy nem is ilyen életszükségleteik vannak mint nekünk. Pl. nemrég bejelentette a NASA hogy nem csak szén-alapú élet lehetséges. Eddig azt tartották valószínűnek hogy másmilyen nem lehet
Odáig már eljutott az emberiség, hogy rájött, a világegyetem akkora, hogy már csak a nagy számok törvénye szerint is máshol is ki kellett alakulni életnek. A butábbak persze mondják, hogy őket elkapkodták, meg felvitték, meg búzaköröket csináltak, de gondolj már bele...
Valószínűleg több százezer vagy millió fényévnyire vannak tőlünk. Ennyit utazni eszméletlen fejlett technológiával lehet csak, valószínűleg féreglyukak segítségével. Ha ide is jönnének, ezzel a hyperfejlett technológiával nem ez a picike Föld légkörében szambáznának jobbra-balra, hanem olyan távolságból figyelnének meg, hogy esélyünk sem lehetne látni. És főleg nem a gabonánkba fonnának unalmukban.
Annyira jó lenne, ha olyan világba születtem volna, ahol nincs ennyi buta ember, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!