Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek UFO volt? LÁTTAM!

Szerintetek UFO volt? LÁTTAM!

Figyelt kérdés
Haverjaimmal sátraztunk és felnéztem az égre. annyit láttam hogy a horizonttól nem messze egy nagy narancssárga gömb (sokkal nagyobb bármilyen repülőnél,csillagnál stb..) lassan halad, és egy kicsit villogott is, de úgy, mintha égett volna,és szabályos gömb alakja volt. Fogalmam sincs mi volt az,de eléggé megijedtem.. mikor nem sok idővel később megint felnéztem az égre, nem volt ott már semmi. normális válaszokat várok !
2011. júl. 11. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És mennyit ittatok a haverokkal? :D Amugy ha nem kábszereztetek és nemis ittatok akkor lehetett kár h én eddig még nem láttam :(
2011. júl. 11. 13:51
 2/12 A kérdező kommentje:
nem itunk..csak üdítőt. 15 éves vagyok nem szoktam inni:D drogozni meg főleg nem.. tényleg láttam és nemtudom mi volt az!
2011. júl. 11. 15:48
 3/12 anonim válasza:
Narancssárga gömböket a családommal mi is láttunk az égen még május 13.-án. (emlékszem mert péntek 13 volt :D ) ÉS néha villognak, és lehet látni, hogy csészealj. Szerintem nem kizárt.
2011. júl. 11. 17:41
 4/12 anonim válasza:
Biztos tüzet láttál. :)
2011. júl. 11. 20:41
 5/12 A kérdező kommentje:
persze..csakis. a tűz mióta repül az égen gömb alakban?? :DD
2011. júl. 11. 21:00
 6/12 anonim válasza:

Lehet, hogyha nem tűz volt akkor légballon:

[link]

:D:D

2011. júl. 11. 21:11
 7/12 A kérdező kommentje:
háát..nemtudom. lehetséges, hogy az volt. de szerintem éjszaka nem légballonoznak, és a hőlégballon nem világít teljes egészében.. meg nem szabályos kör alakú..de ezt még vitathatnák jóideig..:DD
2011. júl. 11. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
12 evvel ezelött Pest felett lattam ilyet fenyes nappal.Es nem erdekelnek a hülye beszolasok,mert lattam.
2011. júl. 11. 23:37
 9/12 A kérdező kommentje:
igen! énis láttam! és nagyon furcsa meg ijesztő volt
2011. júl. 12. 10:35
 10/12 anonim válasza:
lehet hogy egy hullócsillag nem?
2011. júl. 12. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!