Asthar Sheran náci?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:26
3/12 A kérdező kommentje:
Utolsó olvastam Asthar Sheranról meg a sok baromságról.Az Astharos képek alapján ö úgy néz ki mint valami árja ezért kérdeztem hogy náci-e vagy ez az egész asthar izé egy náci szekta?
2011. júl. 7. 17:15
5/12 anonim válasza:
Ti Emberek aztán jól megkutyultátok a dolgokat, személyeket és fogalmakat! :D
6/12 anonim válasza:
Miért lenne náci? Te talán náci vagy?
Honnan veszitek ezeket a dolgokat? Nem kell kitalálni olyat amire nincs értelem.
7/12 anonim válasza:
"Nem kell kitalálni olyat amire nincs értelem."
Diator,ezt vicces volt tőled hallani.:)
8/12 A kérdező kommentje:
Diator én nem vagyok náci de amit Astharral kapcsolatban olvastam ez a "felsőbb rendűség" meg ilyenek azt a benyomást kelti hogy ha a kitalált Asthar nem is náci a kitalálója az volt
2011. júl. 8. 07:54
9/12 anonim válasza:
ő lúúúciusz májfolt
mellesleg homoszexuális és davidiánusz!
10/12 anonim válasza:
Vicces ,hogy itt valaki ebben a témakörben a racionalítással jön, meg azzal, hogy nem kéne olyasmiket kitalálni ami nincs .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!