12/24 anonim válasza:
"Az előőrs megérkezett, most már biztos."
Ezt nem kellett volna elolvasnom,úgy röhögök rajta hogy alig kapok levegőt :D
13/24 A kérdező kommentje:
Szenthelyi Árpád nem csalódtam benned :DDD
Vicces vagy .. És meg nevettettél köszi.
2011. júl. 2. 11:14
14/24 anonim válasza:
Az előörs? Inkább Adobe after Effects... Bármikor összedobok egy ilyet...
15/24 anonim válasza:
Ez én voltam.Éppen repültem amikor le akartam szarni az amcsik egy anyahajóját csak nem volt sebességmérő.És véletlenül átléptem a hangsebességet.Ekkor már nem tudtam megállni és 2 perc múlva elértem a fénysebességet.Aztán elhagytam a légkört és elindultam a Pegazus csillagképbe.Ott találkoztam az űrlényekkel.Akkor leültünk beszélgeti és mondták hogy 2012-ben nem lesz világvége csak eljönnek értünk és megbaszn*k.
16/24 anonim válasza:
Sztem hangrobbanás amely megszabott 1 felhőt am érdekes...ilyet még nem igen láttam.
17/24 anonim válasza:
Nem viccből írtam amit írtam. Aki egy kicsit is jártas a témában felismeri az FTL ugrást.
19/24 A kérdező kommentje:
Árpád én úgy hiszem hogy te nagyon okos ember vagy mondanál pár dolgot ezekről a dolgokról, szívesen elolvasom amit írsz.
Kérlek mesélj többet arról amiről tudomásod van.???!!
2011. júl. 2. 21:26
20/24 anonim válasza:
Szenthelyi árpád: most már tudom, hogy te azt sem tudod, hogy miről beszélsz!
Az FTL ugrás tudod, hogy hol szerepel? A Battlestar Galactica-ban! Szóval a sci-fikből modern szavakat kivesznek emberek és a kitalált űrlényes sztorikba beleszövik azokat, amitől valósnak tűnnek...
Szóval Szenthelyi Árpád, megmagyaráznád ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!