Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek 404 "Mit...

Mi a véleményetek 404 "Mit gondolnak rólunk a földönkívüliek? " című filmjéről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 29. 15:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Le lehetne már szállni 404 ről. Lehet igaz ,lehet nem!

Nekem Jeremiel mondta, hogy körülbelül 144 ezer univerzum van, és ez csak 1.

És ebben 38 3D bolygó van.Nem értem most sem, hogy miért ugy mondta ,hogy 3Dimenzios?! LEhet van 4 :D

Nem tudom. Azt mondta egyszer mindenki megtudja,és megismeri bárki is legyen az.

Lehet oltogatni nem fog érdekelni, meg lehet lepontozni.

404 el szivesen beszélnék de ő sem ír vissza e-mail. Lehet nem is vele leveleztem a multkor :S

2011. máj. 29. 17:03
 12/24 H.Jani ***** válasza:
Királyság
2011. máj. 29. 17:05
 13/24 anonim ***** válasza:

Előszőr is el kell mondjam, hogy mélyen egyetértek a video készítőivel, bár csak most tudtam meg hogy Zeigeist koppintás, de ha 404 is így érez akkor nagyon helyén van a szíve.

Valóban nagyon kontrasztos ez a világ amiben élünk ! Milliók éhen hallnak és páran úgy dőzsőlnek hogy nem is tudják hogyan lehetne fokozni.

Azt szokták mondani, hogy azért van ez mert kkapitalizmus van és az lenne igazságtalan, ha a gazdagoktól vennénk el mivel ők a saját eredményük eredményeképpen élnek jó létben. Britney is bár vajmi tehetséges énekesnő hangja is alig van és használni sem nagyon tudja, de már egy ideje nem azért énekel hogy ne kelljen dolgoznia. Csak a Pepsi reklámért 5 milliót kapott dollárt. Igaz, hogy ezt megérdemelte, hiszen ha más szereplene benne nem hozna ennyit hasznot a pepsinek. 404 ha cége van ő sem akarná hogy elosszák a javait. Az a magyarázat, hpgy mindenki tehetsége szerint részesűl a javakból. Ezt csak mondom. Mindenesetre elég bizarr látvány, de nem hiszem hogy az ufók ezért ne kapcsiznának velünk.

Egy fejlett intelligenciájú létforma a kiaknázandó lehetőséget keresik és nem a hátráltató tényezőket. Meg aztán a földön többnyire szinte csak éhezők vannak (afrika egész része, ázsia, kína india stb és mi fejlett magyarok sem élünk jól) ellenben kevés gazdag. Akkor az ufók a kevés gazdag nagyképű miatt letojják a csóró gyereket ????? Akkor ők sem különben a gazdag sznoboknál !!!!!

Mellesleg lehet a csaj azért az életszínvonalért minden héten vagy 5 állattal ágybabújik én nem irígylem tőle akkor ;)

2011. máj. 29. 17:17
 14/24 anonim ***** válasza:
2011. máj. 29. 17:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Aha, szóval azért, mert az emberiség X %-a (szerintem jóval kisebb fele) ilyen, ezért már a többivel sem bandáznak, akik normálisak? Ha tényleg ezért nem barátkoznak velünk, akkor ez részükről k*rva nagy általánosítás.
2011. máj. 29. 19:41
 16/24 anonim ***** válasza:

Az nem igaz, hogy a felsőosztály halálrazabálja magát, hát nézd meg, hogy teljesen soványak. A Hoolywoodiak is ahol sok gazdag van éppenhogy az anorexia a divat. Ha pedig egy énekes vagy előadó sikeres akar lenni, jó cuccokban kell megjelenni mert kinézik, itt is jó cuccokban vannak, akik valamit akarnak kezdeni magukkal.

Viszont sok gazdag támogatja a szegényeket, Michael Jackson, Bonó, Bill Gates is. Szerintem ez a videó felszínes.

2011. máj. 29. 20:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Jó a szőke csaj a reklámban :)
2011. máj. 29. 20:18
 18/24 anonim ***** válasza:
404 csalódtam benned, nagyon jó ez a film, eszembe jutott az egyik nagyon szegény barátom:S, akivel együtt szoktunk focizni.....
2011. máj. 29. 21:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Ki kell állni 404 nincsen mese. küzdelmet kíván a nép. Harcban dőljön el minden !
2011. máj. 29. 21:21
 20/24 anonim ***** válasza:
TE PATKÁNY, NEM MÉSZ VISSZA A CSATORNÁBA!
2011. máj. 29. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!