Most akkor milyen földönkívüliek vesznek minket körül és honnan jönnek?
Figyelt kérdés
Annyit olvasgattam már a reptiliánokról, krixkraxiakról, guajmánokról, lumbulábiakról meg gumhódokról hogy rákérdezek :D
És kik fogják megtámadni 2012-ben a Földet?
2011. máj. 26. 19:07
11/22 anonim válasza:
a gépinodok meg a laptopinodok és a tévéinodok fogják megtámadni a földet 2012 ben!!!!!!
12/22 anonim válasza:
21:07 dehogy támadnak akkor. ők szép lassan megszállnak és átveszik az uralmat.
13/22 anonim válasza:
A krixkraxok vezetője FirkaBob személyesen jön el.
14/22 anonim válasza:
A szürkék a Zeta Reticuli rendszerből, a plejádok a Plejádokról származnak. (elméletileg) És nem krixkraxok, hanem kriariaxok. Ezeket tanultam itt legalább is. A reptoidokat nem tudom, a többiről meg azt sem tudom, hogy mik :D
15/22 anonim válasza:
Az idegenek már be vannak épülve közénk, medvedisznóemberek formájában! Trú sztori, aki nem hiszi járjon utána, még kérdést is tettem fel ezzel kapcsolatban itt pár napja. :D
16/22 anonim válasza:
Most komolyan ennyire gyerekesek nem lehettek..Aki lekamerázná azt az "ufót" az ott helybe összeszarná magát..nem hogy ott videózgasson..meg pont véletlen ott van a kamera..Úristen hova süllyedtünk..-.-"
17/22 Fémfaház válasza:
Hát ez vicces. Sok tudatlan él a Földön:D
18/22 anonim válasza:
Mic-I_mac co. komoly dolog . látom titeket hitetleneket is elért a karja és kimosták az agyatokat a vízbe rakott pszihotróp vegyületekkel. Gondolom a Tigrincs 32 se mond nektek semmit.
19/22 Fémfaház válasza:
Még mindig sok a tudatlan, aki azt hiszi nemsokára jönnek a földönkívüliek és vagy elpusztítanak XD vagy felszabadítanak minket. Csak szeretném közölni hogy évezredek óta látogatnak minket idegenek és már akkor is azt hitték hogy majd lesz valami nagy változás, de nem lett.
20/22 anonim válasza:
23:23 bizony. évezredek óta! a hallucinogén gombákban laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!