H.Jani kérdése:
Az éjjel sikerült nagy nehezen kicsikarnom 404től azt az idegen kődarabot. Mi a véleményetek erről a marslakós kőről?
Figyelt kérdés
Szerintem fantasztikus nekem tetszik! Azt tudtam hogy világít de nem gondoltam volna hogy ennyire erősen!! [link] 2011. máj. 18. 11:32
31/38 anonim válasza:
nem hiszem el.... ki hiszi el ezt az egésszet? xD sztem azok miatt nem fejlődik a társadalom...
32/38 anonim válasza:
Nem kell ide jelszó én meg tudtam nézni csak kattintsatok a nevére rá és ott kijön ott meg lehet nézni :D nekem sikerült :)
33/38 anonim válasza:
Azt az eget ez a kő tényleg vakítón világít
34/38 anonim válasza:
kérdező te egy hülye fa.sz vagy... úristen még 404-től sikerült kicsikarnod.. jessssszhussss
35/38 anonim válasza:
Hol található ez a kő kérdező? Szeretném látni!
37/38 anonim válasza:
Azért törölte le, mert kamu. ;)
38/38 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget...
Most komolyan,ilyen követ én is szerzek + Sony Vegas és máris villog.Ennyi -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!