Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik a legfrissebb ufó/idegen...

Mik a legfrissebb ufó/idegen hírek?

Figyelt kérdés
Ha lehet linkeket is, előre is köszönöm..
2011. máj. 8. 21:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez az alexos nagyon érdekes, köszi..
2011. máj. 9. 17:56
 12/24 anonim ***** válasza:
szivesen
2011. máj. 9. 18:10
 13/24 anonim ***** válasza:
2011. máj. 9. 18:32
 14/24 A kérdező kommentje:
Te jó isten utolsó köszönöm, nagyon érdekes, még nem jutottam a végére de hamarosan :D kösz utolsó..
2011. máj. 9. 22:02
 15/24 A kérdező kommentje:

EZ nagyon érdekes utolsó, fantasztikus ez az egész, nagyon klassz.. Köszi utolsó, kár hogy nincs folytatása élvezettel olvastam... Nagyon érdekes és király.. :)

Nagyon tetszett::..

2011. máj. 9. 22:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Erőteljesen reklámozom itt ezt a videót (néha-néha elejtem egy kommentben ha ilyesmiről szól). Keress rá youtube-on az Ősi idegenek című 5 epizódos (epizódonként 6 részletben van fent) műsorra. Nem újdonság, de annál érdekesebb.
2011. máj. 9. 23:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Friss hírek:

Ismeretlen földönkívüli elkövetők elrabolták 404-et, a szemtanúk zöld bőrű hüllőszerű lényeket és nagyméretű világító csészealj formájú tárgyakat láttak a környéken még 404 eltűnése előtt. A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem árult el túlságosan sokat, azt azonban valószínűsíti, hogy a reptiliánok, illetve a guajmánok keze van a dologban, a krixkraxiak és a lumbulábiak pedig a háttérből irányították az eseményeket. A Fidesz a jövő évi költségvetésen belül kiemelt helyet szándékozik fordítani a reptiliánok és a lumbulábiak elleni védekezésre.

2011. máj. 10. 14:16
 18/24 anonim ***** válasza:
2011. máj. 10. 18:59
 19/24 A kérdező kommentje:
Érdekes köszi utolsó...
2011. máj. 10. 19:03
 20/24 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=8I7eBt5IsD8&feature=player_em..

A felvételt a ryufor.hu oldal publikálta elsőként. A szekértő a második felvételt(amit linkeltem,az az első) megtekintve némiképp szkeptikus a hitelességet tekintve, amely szerinte egyértelműen a figyelemelterelés részét képezheti, ha kiderül annak hamissága. Szerinte ugyanis a manipulált videók ma a téma komolytalanságát hivatottak kelteni. Kriston Endre szerint azonban egy-egy hamis felvétel kapcsán nem szabad elbizonytalanodnunk. Kissé logikátlan ugyanis, hogy a kormányok mind a mai napig tagadják az UFO-k létezését, holott halomnyi aktát és jelentést készítenek egy nem létező fogalomról.

2011. máj. 11. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!