Ki tudna megtervezni egy űrhajót?
Figyelt kérdés
404?2011. máj. 4. 22:46
21/30 anonim válasza:
Néhány alapvető információ kéne:
- Milyen távolságra akarod használni?
- Akarsz-e Földhöz hasonló bolygók vagy holdak felszínére leszállni?
- Hány személyből álljon a legénység, ill. mennyinek kell tudnia leszállni az idegen égitesten?
- Fegyverzet szükséges-e?
- Mennyi pénzed van rá? (A tervezés sem olcsó.)
22/30 anonim válasza:
HKHV, nem kérdezted, hogy milyen extrákkal kéri. Klíma, metálfény, bőrülés?
23/30 anonim válasza:
Metálfény? Börülés? Dehogy, csak pénz pazarlás! Ami kell az arany fényezés, és szénszálas börülés. :D
24/30 anonim válasza:
hétfőn statikazh, de ha nagyon sürgős vasárnap este megoldom :D
25/30 anonim válasza:
26/30 anonim válasza:
Kérdező 404 nem tudna mivel ő földönkívüli lényekkel foglalkozik nem úrhajókkal, kivéve ha a földönkívüliek el nem árulják hogy mennek az ő repülő dolgaik. Egyébként sok tudós és mérnök tudna tervezni egyet értek az előttem szólókkal.
27/30 anonim válasza:
Már elmondtam, schauberger, már megtervezett egy csészealjat... Rövid idő alatt 10 kilométer magasra repült fel... könnyedén... A terveket amerikaiak elvitték, és a többi szerkezetet is , később, schauberger egy titkos cégnek dolgozott, ahol pár millió dollárt kapott , a nyelvviszonyok miatt mert német volt, inkább haza ment, sokszor kellemetlenül érezte magát.. a terveit és a munkásságát nem vihette magával haza ..
28/30 anonim válasza:
Egyébként ha 404 megtudna tervezni egy űrhajót akkor megeszem a kalapom..Még a nasa-nál se csak úgy összedobják az ürhajókat..
29/30 anonim válasza:
Mindenki tudna. Csak megépíteni nehéz.
30/30 anonim válasza:
Egyszer már elmondtam Polgár Jenő! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!