Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok erről a nagyon...

Mit gondoltok erről a nagyon érdekes ufó felvételről? Szerintetek igazi rajta a lény? Nekem tűnik csak nőneműnek ez az idegen?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=RsQCXN4o4Ps&feature=youtube_g..

Nagyon faja felvétel.. klassz.

2011. máj. 4. 10:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha szentül hiszed azt, hogy ez eredeti akkor egyáltalán mi a f*sznak teszed fel a kérdést?
2011. máj. 6. 17:18
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát elgondolkodtató o_O Mikor belenézett a kamerába engem kirázott a hideg :D Akár hamisítvány, akár igazi ez legalább normálisan meg van csinálva, azok a videók amiken ufonauták láthatóak 95%-ban elmosódott távoli szarok.
2011. máj. 6. 20:49
 33/36 anonim válasza:
69%
ha van róla felvétel, akkor biztosan már rögtön igaz is..?Ilyennek öltöztem tavaly farsangon.. :D
2011. máj. 8. 14:38
 34/36 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Nem néztél te véletlenül túl sok fantasy-t?! Ez tuti nem igazi.

2011. máj. 26. 12:45
 35/36 anonim ***** válasza:
Ha ennyire azt hiszed hogy igazi akkor miért kérdezed? A videó amit belinkeltél az biztosan nem igazi. Ha az lenne akkor valószínűleg nem csak a youtube-on lenne, hanem a híradóban, újságokban stb.. Ja és miért ne lehetne hamisítani? Lehet, hogy már akkor is volt olyan technológia, amivel ezt meg tudták csinálni pl.: szervó motoros maszk amiket a filmekben is használnak. Ja és amit 20. válasznak írtál, nos, arról még a nagyanyám is megállapítja, hogy hamis, mert valami nevetséges. Én is hiszek az űrlényekben csak nem gondolom, hogy ezek a felvételek igaziak. Ja és a boncolásos videó is hamis. Azt már nem egyszer hallottam a tv-ben, hogy a készítők bevallották hogy csak hamisítvány.
2012. ápr. 16. 15:45
 36/36 anonim ***** válasza:
Ez annyira igazi, mint amennyire ez: [link]
2012. ápr. 17. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!