Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek is földönkivűliek...

Szerintetek is földönkivűliek lehetnek ezek az alakváltók? Vagy pont ők a reptoidok? Www. Youtube.com/watch? V=Qj8741m2jLc&feature=player_embedded

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 15:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
az ilyenek miatt tart ott az emberiség ahol tart... az ilyen hitetlen majom emberek,,
2011. ápr. 14. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
persze, egy gagyi minőségű videón szereplő emberre viszont tök hasznos dolog ráfogni, hogy alakváltó. ettől halad az emberiség:D
2011. ápr. 14. 17:52
 13/20 anonim ***** válasza:
A reptoid populáció kis része él a Földön és igen ők valóban képesek az "alakváltásra" azaz az érzékelésünk befolyásolásra.
2011. ápr. 14. 18:14
 14/20 A kérdező kommentje:
végre egy normális válasz!!
2011. ápr. 14. 18:24
 15/20 anonim válasza:
Mondja már el nekem valaki, hogy mik azok a REPTOIDOK!!!!!!! földönkívűli szörnyek valami filmben? Sci. fi filmben szerepeltek ?
2011. ápr. 14. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:

18:24

szóval neked csak az értékelhető válasz, ami megerősít a saját hülyeségedben? remek...

2011. ápr. 15. 13:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Zoltán kvantumfizikus válasza

Sok ilyen szemmjelenséggel találkoztam már. Ez a kontaktlencse miatt van, amikor lehunyja a szemét picit megnyomja a külső héját a lencse és kidomborodni látszik egy szem, holott az a lencse.

Egyébként ilyen szemgrimaszok gyakran előfordulnak az életben, szonban ezek mind spontán jelenségek. Sőt én is sok ilyen produkáltam, pedig nem Reptilián vagyok, hanem ORI Főpap :D

2011. ápr. 15. 18:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy ember! Tegyük fel, hogy vannak reptiloidok, gondolod, hogy egy nyamvadt kis riporternek fogják álcázni magukat? Gondolkozz már! Akkor már Obama és a többi. Legalábbis én azt tenném, te nem? Vagy szerinted egy földönkívüli nem okosabb, mint egy ötödikes?
2011. ápr. 15. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:49

A reptiloidok egy földönkívüli faj. Állítólag ők a föld eredeti tulajdonosai - azt mondják a dinók nem haltak ki, hanem belőlük evolválódtak és mi vagyunk a betolakodók.

Namármost, ők irányítjáj a világot úgy, hogy képesek az emberi agyat befolyásolni és ezáltal azt láttatnak velünk, amit csak akarnak.

Képesek fényéveket átutazni, az egész Naprendszert kolonizálták, ezer és ezer évekkel fejlettebbek nálunk, de nekik csak ez a szaros Föld kell.

És figyelj, most jön a csavar!

A rengeteg űrbéli koloniáik mellett a Földön is élnek. Méghozzá a föld alatt.

Most vagy én vagyok a tudatlan, vagy ehhez már gyíkmeber intellingencia kell, de pár dolgot nem értek: (itt jön a logikai bukfenc)

- ha már régóta itt vannak, miért nem írtanak ki? Csak elhasználjuk előlük az értékes erőforrásokat. Így is egy csomó ritkaföldfém már 50-60 éven belül kifogy.

- állítólag mi rabszolgák vagyunk nekik, termeljük nekik az erőforrásokat. Kérdés: ha annyira fejlettek, miért nem robotokat dolgoztatnak? Mi is elég közel vagyunk az MI-hez, akkor ők több ezer év alatt végképp kifejleszthették. Nem gyanús?

Szóval egy baromság, aki elhiszi az nem normális!

2011. ápr. 15. 21:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Valóban ezek reptoidok, akik képesek alakot váltani. Többnyire kutyasz@r alakját veszik fel, így ott vannak mindenhol és nem is tudunk róluk.
2011. ápr. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!