Kamaszok, mi a véleményetek a földönkívüli élet létezéséről?
Sziasztok.
Én sokszor böngészem az Ezotéria témát és annak is általában az UFO észlelések kategóriáját.:)
Rengeteg válasz érkezik az ottani kérdések többségére is és legtöbben nem hisznek ezekben a dolgokban... Én kiváncsi lennék a ti véleményetekre is..
Ági
Természetesen létezik földönkívüli élet. Csak az a baj, hogy oly mértékben elüt a földi típusi anyagi bioszférától, hogy egyszerüen nem tudjuk öket észlelni. De én már láttam láthatatlan ürhajokat!!! Csatáztak a Duna felett.
Ha kompetenciádid nem képesek adekvált ironiával receptálni eme frázis koncepciónális tartalmát, akkor nézd meg ezt a linket: [link]
Na úgye?! :)
Engem nagyon figlalkoztat ez a téma :D 12/L
Mindig belegondolok,hogy ki tudja mekkora az univerzum?
Valóban végtelen? Nem tudom elképzelni,hogy végtelen lenne,de ha vége van valahol,akkor azután is kell legyen valami és annak a valaminek is vége kéne legyen. Szerintem kizárt,hogy rajtunk kívül ne legyenek élőlények az univerzumban,vagy a végtelen nagy valamiben. Gondoljatok bele: senki nem tudja mekkora,lehet,hogy nagyon angyon messze,de valahol csak élnek. Nem tudjuk mik azok,lehet emberek,lehet szörnyek. Ki tudja?
Ha valakit még foglalkoztat a téma és elbeszélgetne róla,akkor nyugodtan írjon nekem levelet,én szívesen filozofálok ilyesmikről és nagyon kíváncsi vagyok a többiek véleményére is :D
szerintem léteznek. ebbe a hatalmas, talán végtelen nagy valamiben csak van még valahol élet! amúgy engem is baromira érdekel ez a téma :D olyan fura, nem hiszem, h a világegyetem végtelen lenne. nem tudom elképzelni. :DD
15/L
"A világegyetem nem végtelen, mivel tágul, és ha végtelen lenne nem tudna...Nézz utána Steven Hawking könyveinek"
Ha tágul az azt jelenti, hogy valamibe muszály tágulnia! Ha az univerzum nem is végtelen, de a tér igen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!