FÖLDÖNKÍVÜLIEK TÁMADÁSA c. filmet túl nagy dobra verték?
Az előzetesében semmi olyasmit nem lehetett érezni, ami galaktikus vagy valós eseményekre alapozódott volna,, az egész film véleményem szerint semmit nem ér...
mivel a valóságnak semmi köze nincs hozzá...
Mit gondoltok , szerintetek is túl nagy dobra verték azt a fránya filmet?
Zoltán kvatumfizikus válasza
Ne keress ezekben ufós magyarázatokat, ez pusztán hoolywoodi film, itt a pénz a lényeg, csak reklám, semmi köze a valódi ufókhoz.
Én nem hittem volna hogy ilyen butaságról fog szólni, nekem sem tetszett , semmilyen idegent nem lehetett látni benne, ráadásul az egész egy katonai szemétről szólt... Nevetséges film,
Ez előzetese ért valamit a többi semmit, még hogy valóságos dolgok is lesznek benne :( hát csalódtam.
Szerintem ti még a pokémont is komolyan vettétek...
de válaszolok a kérdésre:
MERT EZ EGY K*beb@szott film a csudamindenit he! Nehogy valósalapot keressetek benne! Tudjátok hogy nevezik ezt? Fantázia filmek. És te diator szerintem 0.5 emberen kívül senki se tudja a "valós" ""galaktikus?!"" híreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!