a vallásoknak miért lenne vége? nemrégiben a pápa is kijelentette, hogy nem kizárt, hogy létezhet a földön kívül is élet. a buddhizmusban, a reinkarnáció tanaiban pedig benne is van, hogy létezhet a földön kívül élet.
2011. márc. 17. 16:13
12/20 anonim válasza:
Igen a pápa kijelentette. De nem is a katolikusokról és a reformátusokról van szó, hanem más vallásokról akik szerint nem létezhet idegen civilizáció.
2011. márc. 17. 16:44
13/20 M@x válasza:
Talán, mert ha elmondanák, akkor az emberek nem az ember gyilkosoktól félnének hanem egy esetleges űrlények által kirobbantott háborútól. A bankok csődbe mennének. Az emberek megölnék magukat, mert félnének. Totális katasztrófa lenne az egész Földön.
2011. márc. 17. 17:37
14/20 anonim válasza:
pfff ekkora baromságokat
Ahogy írták már előttem is, a legtöbb vallás nem zárja ki a más bolygókon lévő életet. A bankok, meg a legtöbb ember meg úgy sz.rná le ahogy van. Pár idióta lenne csupán akik hisztériáznak, de nekik nemkell ilyen hír őj ígyis-úgyis pánikolnak mindenen.
2011. márc. 17. 18:36
15/20 404 válasza:
Mert a tudás, hatalom!
2011. márc. 17. 20:02
16/20 anonim válasza:
"Mért titkolják az idegen intelligens civilizációk létezését?"
Kik titkolják? Kiknek kellene beszámolni róluk?
Elvileg lehet máshol is élet, ezt, aki értelmes ember nem tagadja. DE: eddig semmi egzakt, kézzel fogható, VALÓDI, minden kétséget kizáró bizonyítékot nem kaptunk.
2011. márc. 17. 20:14
17/20 anonim válasza:
20:14 de van bizonyíték, csak titkolják és épp ez a kérdés lényege, hogy mért titkolják, nem az hogy kaptunk-e bizonyítékot. Nekünk nem kell bizonyíték mert tudjuk hogy vannak. Nem hiszünk bennük, hanem tudjuk, ezért a kérdés hogy mért titkolják.
2011. márc. 17. 20:55
18/20 anonim válasza:
Maxal és 404-el értek egyet. Mert ha bizonyítékot kapnánk egy minkaet megsemmisíteni akaró földönkívüli létformárók, akkor az emeberek negyon félnének és hatalmas káosz lenne. Természetesen minden ember tudni akarja, azt amit eddig ne tudott, de talán később megbánja, hogy ezt meghallotta. Talán a világon nagyon kevés olyan ember él, aki minden -a földönkívüli léttel kapcsolatos dologról TUD- és szerintem ezek a néhány ember között ott van 404 is. És nem tudom, hogy irigykedjek-e rá vagy sajnáljam, hogy ilyen információk bitokában van.
11/L
2011. márc. 19. 10:07
19/20 anonim válasza:
Abban egyet értek hogy totál káosz lenne:) Az igaz hogy nincs arra bizonyíték hogy léteznek. De eddig arra sem tudtak bizonyítékot felmutatni hogy nem léteznek. Ezek alapján egyik kijelentés se ér többet a másiknál :)
üdv Drazsi
2011. márc. 20. 21:09
20/20 anonim válasza:
Én nem hiszem, h az idegeneket érdekelnénk. Ugyan miért? Mi hasznuk van belőle? Egyáltalán minek foglalkoznának velünk? Tetszenek nekik az embernők vagy a gulyásra izgulnak? Egy idegen civilizációval felvenni a kapcsolatot óriási kihívás és energia lenne. Ha egy civilizáció tudna a létezésünkről, annak minimum II. típusú civilizációnak kéne lennie. Mi még az I. típust se értük el, minek foglalkoznának velünk? Ez olyan mintha egy hangyával próbálnánk felvenni a kapcsolatot. Ha csak nem mutogatni akarnak minket odahaza :D És sajnálom, h ha elvettem egyesek kedvét. Nem létezik az az intelligens civilizáció amit el kéne titkolni. De scifinek jól hangzik. Gyerekmesének is megállja a helyét ez az összeesküvés-elmélet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!