Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Segítenének az űrlények, ugye?

M@x kérdése:

Segítenének az űrlények, ugye?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 10. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lári fári.

Én nem tudom ezt így, ebben a formában elhinni.

2011. márc. 10. 15:08
 2/11 Csurmi válasza:
Attól függ melyik fajta.
2011. márc. 10. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:

A belinkelt cikkből:

"Állításait nem tudta bizonyítani, de mély meggyőződéssel beszélt róla."

Ha én mély meggyőződéssel beszélek arról hogy Elvis Presley-vel söröztem az éjjel gondolom azt is mindenki elhinné azon a konferencián. A "kutató" urak nem kicsit lehettek betépve.

2011. márc. 10. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes oldalt jelöltél meg, köszi! Én nemcsak hogy elhiszem, de nagyon is keresem az iylen cikkeket, igaznak tartom, itt vannak, csak még nem látják elérkezettnek az időt. Biztos vannak rosszindulatúak is, de azt hiszem, akik itt vannak körülöttünk, azok jók, és segítenek. Már régóta irányítják a földi elektronikus fölfedezéseket, számítógépes rendszerekhez való fejlesztéseket, stb... Gondold el, hogy Kolombusz már utazik a hajóival meg az embereivel, és odaát a benszülöttek mondjuk azt kérdik egymástól: Szerinted eljön majd egy nagyhatalmú lény ide egy akkora hajóval, és stb... A másik azt feleli: Ugyan, dehogy, ezt csak a buták hiszik el...
2011. márc. 10. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha nekünk most üzenne egy "földhöz hasonló bolygón" élő törzs szted mit csinálna az emberiség? Megpróbálná kiírtani. Odaküldünk egy hajó "jó" szándékkal és valamijen módon kipusztítanánk őket. Elnépesedési problémánk megoldva.
2011. márc. 10. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Akikkel a földi hatalmi elit (érdek)szövetséget kötött az ötvenes években, azok negatív földönkívüliek, szürkék voltak, vagyis nem az emberiség üdvére tevékenykedtek ( madarat tolláról, embert barátjáról...) - ezt már milliószor megírtuk!

A pozitív földönkívüliek viszont valóban segítenek nekünk mind a mai napig, sőt számtalan anyahajójuk állomásozik most is a fejetek felett - ha MOST kinéztek az ablakotokon - a 4., 5. és magasabb dimenzióban! ( Ha lecsökkentik a rezgéseiket a mi 3. dimenziónk felé, akkor látni lehet az anyahajójuk kontúrjait ovális felhő alakban. )

Ők azért vannak itt tömegesen, hogy segítsék az emberiség evakuációját 2012 végén és 2013 elején.

2011. márc. 10. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. márc. 10. 15:59
 8/11 Klipi ***** válasza:
Most már csak azt kellene megtudni,hogy hogyan kellene kérni a segitséget...
2011. márc. 10. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ennyire segítőkészek akkor eddig miért nem jöttek segíteni? szerintem már bőven ránk fér a segítség...
2011. márc. 10. 17:10
 10/11 attila6 ***** válasza:
Az Usa kormánya negatív földönkívüliekkel dolgozik együtt.És igen a pozitív földönkívüliek ma is segítik az embert a tudatossági szintjük felemelésében.A kétkedőkkel nem foglalkozik,majd ők is meglátják!
2011. márc. 10. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!