Az idegen civilizációk mért nem vették fel velünk nyilvánosan a kapcsolatot? Talán tiltja valamelyik Univerzális törvény?
Én hitetlen?
Mutass kérlek egy választ amit én írtam és hitetlennek tűnök benne!
az a helyzet, hogy felveszik velünk a kapcsolatot, csak mi nem tudunk az az egy bizonyos univerzális törvény miatt befogadni őket...mivel mi nem tartjuk azt be...ez pedig egy mentális szabály, ami két részből áll, pontosabban az egyik csak az alapja...ez az egyik, hogy tudjuk egyáltalán milyen megjelenésű a létezés a világ, hogy mi mik vagyunk...ebből két fajta van és az egyik ugye a "rossz"...a másik dolog és egyetlen mentális szabály pedig a jellemszabály...amíg az egyén önző és fél tudatában, addig elfogult, amíg pedig elfogult, addig nem tud tisztán látni...amíg pedig nem tud tisztán látni, addig nem képes elfogadni az univerzális igazságokat, viszont a jó hír, hogy idővel mindenki egyénenként belátja azt, s egyébként az alap nem ismerése miatt van önzés...tehát tévedésből. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!