Klipi kérdése:
Intelligens civilizáció a Marson?
2011. febr. 15. 15:43
41/43 anonim válasza:
ufó kutatónak : " már korábban feltűnt, hogy itt csak a sok hülyét hagyják, hogy fossák a szót, a komolyabb magyarázatot meg törlik! "
Ezt már régen én is észrevettem, de nem értemhogy miért van ?
42/43 anonim válasza:
IGEN, a mi elődeink. (Cydonia, azaz a piramisok, az arc, az ötágú piramis, amik együtt egy csillagtérképet alkotnak több, mint 17 ezer éve épültek) A Földön is megépítették az arc mását, egy nagyon régi bronzkori építmény, ott van Succoth-ban az izraeli jordán határon, éppen, ahol Jákob mondta a Bibliában, hogy keresni kell Penielt, azaz Isten arcát! (Deir Alla a neve)
43/43 anonim válasza:
Szerintem Marson lehet valami. Remélem a titokra hamarosan fény derül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!