Mit gondoltok erről a vidiről?
http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
szal az ,hogy én sem hittem el,mert nem hiszem az ufokban. de a nasa ugye tök hivatalos meg minden. eredeti cuccokkal. és azért a vidi elgondolkoztatott....
ami 5:06-nél van, én egyszer olyat láttam. narancssárgásan villogott. dettó ugyanígy nézett ki. ha úgy vesszük, az én szemszögemből, már egy olyan felvétel van benne ami igaznak mondható. Hozzáteszem az ÉN szemszögemből.
egyébként tetszik a videó. köszi:):D
ami 00:12-nél van az elég durva. szóval az is egy ufo, és nem ember alkotta kreálmány?
az a végén vajon mi lehet, ami bal oldalt mozog ott rajta?
)amikor a nyíllal mutatja..)
Gondoltam hogy tetszeni fog nektek :)
az a baj,hogy ugye ilyen kis bolygók sem lehetnek,vagy (befogok égni,de nemtudom :DDD) ilyen űrkő vagy vmi. Mert azok csak egy irányba mennek. Meg ugye van olyan rész,ahol a háttérben a föld található,szal közel vannak. meg az űrben nincs fény,és ott mégis visszavetődött vmi (vagy csak az üveg mögött volt). és még lehetne sorolni. persze az is érdekes ,hogy azt hiszem a hold volt ahol mutatták,hogy egy ilyen kidudorodó valami volt. olyan mint egy építmény,vár vagy ház.... olyan nem terem csak úgy..
remélem még sok embernek tetszik a vidi.:)
Ennek a 99%-a űrszemét. Föld körüli pályán olyan félmillió kering, nyilván a hold körül is akad.
Esetleg 1-2 van benne, amire hirtelen nincs magyarázat.
Azok a mozgó akármik ami az elején is van, eléggé igaznak látszik. Lehet valami nagy baktériumok vagy ilyesmi.
Vagy csak kő, ami kering? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!