Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit vigyünk ajándékba az...

Mit vigyünk ajándékba az idegeneknek, mire lehet szükségük?

Figyelt kérdés

Csak komoly válaszokat, ha lehet, előre is köszönöm.

Mire gondoltok, minden érdekel szkeptikusok is válaszolhatnak, de a sértő és okoskodásoktól kérlek kíméljetek.

2011. jan. 26. 23:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ha az emberiség nevében adod az ajándékot akkor olyat kel ami az emberiséget jelképezi. Ezen lehet agyalni hogy mi az. Ha meg a magad nevében akkor olyat amit te nagyon szeretsz. De élőlényt ne mert lehet megölik. Csak tárgyat díszt. Én egy örökmozgót vinnék nekik nekem is van egy itthon. Az biztos felkeltené az érdeklődésüket és kis helyen elfér!
2011. jan. 27. 14:31
 12/33 anonim ***** válasza:
Én ennivalót vinnék nekik mert míndíg csont soványak éheznek szegénykék. De az örökmozgó is jó.
2011. jan. 27. 15:30
 13/33 anonim ***** válasza:
Nincs szükségük semmire, mindent materializálni tudnak.
2011. jan. 27. 17:17
 14/33 anonim ***** válasza:

Hogy mit vegyünk az idegeneknek amire szükségük van?

Szerintem ha eljönnek mindent magukkal hoznak, amire szükségük lehet, de ha mégsem, akkor pár atom pusztító fegyvert... Ezen kívül nem hiszem, hogy valami is kéne a földönkívülieknek.

2011. jan. 27. 18:44
 15/33 anonim ***** válasza:
Már megint küldünk nekik jeleket vagy mi? Már küldtünk nekik rajzokat CD lemezt aranyból rajta zenével és le se sz@rták. Most mit akarnak már megint küldeni?
2011. jan. 27. 19:31
 16/33 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat.
2011. jan. 27. 20:27
 17/33 A kérdező kommentje:
ufó kutató szeretnék veled beszélgetni emailban kérlek majd írj rám köszi, és küld el az email címed vagy az msn címed előre is kösz.
2011. jan. 27. 22:57
 18/33 anonim ***** válasza:
diator király csávó, csajok figyelmébe ajánlom diatort
2011. jan. 27. 23:16
 19/33 A kérdező kommentje:

:D rád vall, köszi, isten király vagy te is,

Én is csajok figyelem, könyvmoly király gyerek !!!! :DDD

2011. jan. 27. 23:17
 20/33 anonim ***** válasza:

Gabonát nem. Az már van nekik:)

Viccet félretéve: szerintem könyveket.

2011. jan. 27. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!