Mit csinálnátok hogy ha lezuhannátok egy másik bolygóra ahol van egy intelligens civilizáció?
Tegyük föl hogy egy Tudós/űrutazó/teletubbi/krumpli vagy.
Lezuhannál egy bolygóra ahol vannak más intelligens élőlények. TE mihez kezdenél?
Diator, ez jó volt :D.
Először is 1 percet sem tudnál nyugodtan járni a bolygón, mert ahogy az első idegen meglát, rögtön hívja a többieket:
- Hé, itt egy állat, ilyet még nem láttam, szerintem hívjuk az állatvédőket! xD
Akkor kijőnek az állatvédők, és ezt mondanák:
- Atya úr isten, ez egy intelligens állat, gyorsan lőjük szét, nehogy jelt adjon a bolygójának, és idejönnének elfoglalni!
Előbb még kifaggatnak, hogy melyik bolygóról jöttél.
Majd megölnek.
Majd eljönnek elpusztítani ezt a bolygót.
Ennyi történne nagyjából.
Hogy én mit csinálnék?
Először is fegyverek nélkül be nem szállnék egy űrhajóba, mert ki tudja hova érünk ki...
Majd zuhanáskor, amikor már közel vagyok a talajhoz kiugranék belőle, és észrevenném, hogy ugyanolyan oxigén van itt is mind a Földön.
(persze a fegyverekkel együtt ugrok ki)
Akkor elindulnék. Jönne egy földönkívüli járgány, 2 lénnyel. Megkérdezném tudnak-e magyarul.
Ezt válaszolják:
Nem!
Én megkérdezem:
De azt mondtad, hogy nem,a az magyar szó.
Erre ő:
Baz. meg akkor, tudok na, örülsz most?
Erre én:
Ne baz. megezz, mert szétlőlek.
Erre ő:
Előkap egy lézerpisztolyt.
Én elugrok előle, előkapom az MP5-öt, és szétlövöm.
Majd felveszem a fegyverét, és látom rajta, hogy igen könnyű a használata, és végtelen lőszer van benne, mert az oxigént átalakítja lézerré a fegyverben.
Majd meglátok egy várost. Igen fejlett várost.
Ott egy kirakat.
Az igen, win 80000-res gép, 16 pentiumos!
Majd jön egy rendőrnek öltözött lény.
Majd fölöttem megjelenik 10 nagy árhajó, az egyik felvesz, és bedob egy tartály vízbe. Ekkor én előveszem az MP5-öt, és szétlövöm, és az ott lévő lényeket is szétlövöm.
Megszólal a riasztó.
Egy földalatti laboratóriumba vagyok, többszáz méterre lent. Nem találták fel a liftet?! (nincs lift, csak lépcső)
Így nehezebb lesz megmenekülni.
Megnézem a kamerákat.
Többszáz rendőr van a bejáratnál, és jönnek le hogy megöljenek.
Előveszem az egyik kezembe a lézerpisztolyt a másikba az MP5-öt. Elkezdek fel menni.
Szerencsémre ez a faj nem a legjobb célzó :D.
Én viszont mesterlövész vagyok, minden fegyverrel.
5 fegyvert hoztam magammal:
- M4
- MP5
- AK-47
- Sniper
- Shotgun (egyszerre 4 golyót lő ki)
Meg még egy, a lézerpisztoly.
Majd jönnek kommandósok is, akiknél már lézerfegyverek vannak. Megyek, keresem a kiutat, a lépcsőt, közben végig lövök a zsarukra. A kommandósok már valamivel fejlettebbek. Vigyázni kell velük.
Feljutottam.
Beülök egy vadászgépbe, és elmegyek.
Vissza a Földre.
Ennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!