Hány újjuk van az UFO-knak?
Nagyon sok irodalom van arról, hogy hány újjuk van. Sokan 4 és 6 nak mondják, ezek a humanoidek, más lényeknek egészen más mennyiségű az újjuk száma.
Az is érdekelne, hogy ha a humanoidek annyira hasonlítanak az ember testfelépítésére akkor miért pont az újjak számában tér el ? Valamiféle evolúcionális fejlődési okok lehetnek a háttérben, vajon mi eredményezhette ezt ? A közeg amiben élnek ? Miért ilyen fontos az újjak száma hogy minden fajnál eltér, talán nem azzal esznek ?
Hát a Bélának az Alfa Centauriról 6-6 van mind a három kezén. A Pistinek pedig, aki az Orion köd mellől származik, annak 425, de csak azért mert hármat levágtak neki a jupiteri csillagrákok még fiatal korában.
Én csak őket ismerem személyesen, de biztos vannak másféle népek is.
Nekem 5-van egy kézfejemen, de mondjuk én lemásoltam a DNS-eteket. Eredetileg 3 volt.
Nanu-nanu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!