Az UFÓ-k miért csak az amerikaikat rabolják el?
Le lehet olvasni a jelekből, hogy köztünk járnak a földönkívüliek, de főleg amerikaikat rabolnak el, ez tény.
Vagy lehet, hogy a más kontinensen élő emberek memóriáját törlik az elrablás után?
Én már ott fennakadok h állsz a garázsban azt eltűnsz.
Lehetetlen.
Én egyszer láttam olyat a Stargate-ben. Az volt, hogy áll O'neill a garázsban és ELTŰNT! F-szom, jött a fényesség azt' egyszer csak eltűnt azt' ott volt má' az űrhajón! Mondom, tévében láttam, és ugye ott nem hazudnak soha!
</sarcasm>
Nyugodj meg! Senkit nem raboltak még el idegenek... Mert ha ilyet tennének, akkor annak nyoma is lenne... Az összes ilyen jellegű történet csak a figyelemfelkeltést/vagy éppen a figyelem elterelését szolgálja...
Én azon sem lennék meglepődve, hogy az 51-es körzet generálja ezeket a történeteket, hogy elvonja a kíváncsiak figyelmét a támaszpont valódi céljáról... Vagy pedig kamu az egész 51-es, és egy másik K+F bázisról terelik el a figyelmet vele... Mert a sok h.ülye mindent elhisz, amit leírnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!