Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Melyik a hihetőbb? A szellemi...

Melyik a hihetőbb? A szellemi lények létezése például Isten, vagy a nem szellelmek hanem valódi fizikai lények például idegen civilizációk?

Figyelt kérdés
Mind kettő földön kívüli lény mert a földön kívül élnek. Istent még sosem látta senki egyetlen egyszer sem, de UFO-kat és UFOnautákat állítollag már láttak számtalanszor. Ha Isten létezik és mindent meg lát előrre és mindennek tudója, akkor mielőtt megteremtette volna az embert azt is kellett volna látnia hogy az ember enni fog a tiltott gyümölcsből. Tehát szerintem ez már az elején sántít. Vagy ott van a kígyó amibe belebújt az ördög és Évát rábeszélte hogy egyen arról a fáról. A kígyó meg lett büntetve pedig nem ő követte el a hibát hanem az ördög ami belebújt és átvette felette az irányítást. Szerencsétlen kígyó nem tehet rolla hogy belebújt az ördög még is megbüntette Isten. Ha annyira igazságos Isten akkor miért büntette meg szegény ártatlan kígyót? Ez is sántít de még van egy csomó csak hosszú lenne itt felsorolni! Tehát a szellem vagy a valódi lények a hihetőbbek, és melyik létezésére van több esély, mert ismét mondom mind kettő földön kívűli mert a földön kívül élnek! Idegen civilizációkra valahogy több esélyt látok már csak matematikai számítások alapján is, mint arra amit az elöbb egy szellemről felsoroltam.
2010. dec. 5. 11:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

"Most gondolod, hogy a Nap, mely pontosan kel és nyugszik"

A Nap nem kel és nyugszik, hanem a Föld forog...

2010. dec. 5. 13:04
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
12:39! Isten szellem akár hogy szépíted, egy szellem.
2010. dec. 5. 13:07
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

13:04

én se mondhattam volna szebben...

Továbbá baromira nem precíz, mivel 4,5 milliárd éve folyamatos a lassulás. A korai földön 1 nap csak 6 óra volt.

2010. dec. 5. 13:37
 14/27 BlackSword ***** válasza:
16%

ma 13:07!

Isten nem szellem...

Akárhányszor írod le ezt a hazugságot, attól még nem lesz igaz...

2010. dec. 5. 15:19
 15/27 404 ***** válasza:
71%
Pedig a Bibliában is benne van hogy Isten a szellemi teremtő. Több helyen is írja a Biblia hogy szellemi lény. De az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy vannak szellemi lények is, de nem a Földön hanem egy másik univerzumban, és halhatatlanok és tökéletesek mint pl. a Raidosok.
2010. dec. 5. 15:38
 16/27 anonim ***** válasza:
12%
Mivan 404 végetért az egy hetes intenzív magánzárkás kezelés a gyogyóban és újra tudod fogni a szomszéd wifijét?
2010. dec. 5. 16:16
 17/27 404 ***** válasza:
66%
Miért foglalkozol velem ha elmebeteg vagyok? Akkor te is az vagy! :) üdv a csapatban!
2010. dec. 5. 16:38
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy a fizikai lények a hihetőbbek mert az ember fizikai lény. Ha szellemi lények lennénk akkor a fizikai lények lennének hihetetlenek.
2010. dec. 5. 18:53
 19/27 anonim ***** válasza:
43%

Az osteremteskor egy ures ter /eter/ keletkezett, az Egyetlenbol, a vilagegyetem legmagasabb rendu principiumabol. Ebbol aztan megteremtodott a levego, a viz, a tuz, es a fold.

Az Isten olyan testet adott az embereknek, amely az ot elembol tevodik ossze, es a harom reszre oszthato.

A teremtest tobb fele keppen fogalmaztak meg, tehat maskeppen van leirva a bibliaban, es maskeppen a tudomanyos konyvekben, de a lenyeg mindenhol ugyanaz.

2010. dec. 6. 06:27
 20/27 BlackSword ***** válasza:
24%

Mi van 404 visszahoztak az idegenek?? Már nem kellesz nekik?? Na de erről ennyit... Megmondtam már hogy Isten nevét fölöslegesen a szádra ne vedd... Miért akarod a teremtőt egy mezei szellemnek degradálni... Bár akkor ha így nem megy a saját fagyitokat kell visszanyalatni... (hiszen az őrültségben is van rendszer)... Mindig azt mondjátok, hogy a szellemek valamikor emberek voltak... Namármost Isten soha nem volt és nem is lesz ember... Ergo nem felel meg a definíciótoknak... Ergo Isten nem lehet szellem...

Ismeritek a gazdaságból azt a fogalmat, hogy szellemi tőke? Ott sem kisértetekről van szó, hanem értelemről, ötletről, aminek van egy értéke...

2010. dec. 6. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!