Melyik a hihetőbb? A szellemi lények létezése például Isten, vagy a nem szellelmek hanem valódi fizikai lények például idegen civilizációk?
"Most gondolod, hogy a Nap, mely pontosan kel és nyugszik"
A Nap nem kel és nyugszik, hanem a Föld forog...
13:04
én se mondhattam volna szebben...
Továbbá baromira nem precíz, mivel 4,5 milliárd éve folyamatos a lassulás. A korai földön 1 nap csak 6 óra volt.
ma 13:07!
Isten nem szellem...
Akárhányszor írod le ezt a hazugságot, attól még nem lesz igaz...
Az osteremteskor egy ures ter /eter/ keletkezett, az Egyetlenbol, a vilagegyetem legmagasabb rendu principiumabol. Ebbol aztan megteremtodott a levego, a viz, a tuz, es a fold.
Az Isten olyan testet adott az embereknek, amely az ot elembol tevodik ossze, es a harom reszre oszthato.
A teremtest tobb fele keppen fogalmaztak meg, tehat maskeppen van leirva a bibliaban, es maskeppen a tudomanyos konyvekben, de a lenyeg mindenhol ugyanaz.
Mi van 404 visszahoztak az idegenek?? Már nem kellesz nekik?? Na de erről ennyit... Megmondtam már hogy Isten nevét fölöslegesen a szádra ne vedd... Miért akarod a teremtőt egy mezei szellemnek degradálni... Bár akkor ha így nem megy a saját fagyitokat kell visszanyalatni... (hiszen az őrültségben is van rendszer)... Mindig azt mondjátok, hogy a szellemek valamikor emberek voltak... Namármost Isten soha nem volt és nem is lesz ember... Ergo nem felel meg a definíciótoknak... Ergo Isten nem lehet szellem...
Ismeritek a gazdaságból azt a fogalmat, hogy szellemi tőke? Ott sem kisértetekről van szó, hanem értelemről, ötletről, aminek van egy értéke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!