Szerintetek én UFO vagyok?
nem vagyok a fiad -.-"
Köszönöm azoknak akik tudtak értelmes válaszokat adni..
És aki meg csak baromságakkal tudja fárasztani az embereket arra nem nagyon vagyok kiváncsi...
Mindennek megvan az esélye, annak is hogy te ufo vagy.
Viszont a Jupiterről nem származhatsz, mivel az gázóriás, ha te ott életben maradsz, akkor itt nem.
Ha van is benned "ufo" vér, nagyon kevés, az agyadat az emberi hülyeség uralja, 1 értelmes idegen lény nem beszél trágárul.
:) Ez olyan mint amikor egy zebra beszélget a többi zebrával és megkérdi töllük hogy szerintetek én elefánt vagyok? Álmomban kis pocsolyákat látok és sokszor olyan érzésem támad hogy meg kéne benne mártóznom...Talán elefánt volt a papám..Segitsetek
A többi zebra pedig válaszol:
- Igen elefánt vagy
- Nem, de bolond vagy
- Igen méghozzá Afriaki elefánt!
- Nem te zsiráf vagy
- Igen 100%
- Igen, sajnállak
De komolyra fordítva a szót, az élőlénynekben soha nem merül fel olyan kérdés hogy milyen fajhoz tartoznak, hisz ahhoz tartoznak ami őket a világra hozta. Minden faj tudja magáról hogy melyik fajhoz tartozik. Ha neked apád és anyád ember, akkor Te is az vagy. Remélem tudtam segíteni!
E.T. !!
Adjak telefont? Haza telózol?
haha de vicces.. :( sajnálom hogy nem kapok értelmes válaszokat.
De lehet hogy akkor előző életemből maradtak fenn emlékeim, mert ebbe viszont sokan hisznek .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!