Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek én UFO vagyok?

Szerintetek én UFO vagyok?

Figyelt kérdés
Álmomban kis lényeket látok és sokszor olyan érzésem támad hogy nem innen származok...Talán a Jupiterről jöhettem..Segitsetek
2010. nov. 8. 12:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Hányszor kell még leírnom :) az ufo idegeneket is jelenthet hiszen a ufonauta szó az maga az idegen meg nevezés. Ha jól tudom akkor a ufo utasát ufonautanak nevezik. És a magyaroknál és az egész világon a ufo szónak két jelentést adtak és pedig idgenek( ufonautakat) és még a azonosítatlan repülő tárgyat . Ufonauta , csak az első három betát nézve ufo :) hát ennyi.
2010. nov. 8. 13:43
 12/27 anonim válasza:
69%
hát fiam te nem ufo hanem egy orbitális hülye vagy! elkéne menni dilidoki hoz
2010. nov. 8. 14:20
 13/27 A kérdező kommentje:

nem vagyok a fiad -.-"

Köszönöm azoknak akik tudtak értelmes válaszokat adni..

És aki meg csak baromságakkal tudja fárasztani az embereket arra nem nagyon vagyok kiváncsi...

2010. nov. 8. 18:04
 14/27 Cirmos kandúr ***** válasza:
76%

Mindennek megvan az esélye, annak is hogy te ufo vagy.

Viszont a Jupiterről nem származhatsz, mivel az gázóriás, ha te ott életben maradsz, akkor itt nem.

Ha van is benned "ufo" vér, nagyon kevés, az agyadat az emberi hülyeség uralja, 1 értelmes idegen lény nem beszél trágárul.

2010. nov. 8. 18:40
 15/27 anonim válasza:
68%
hát figyelj (utcsó elötti a "hülye") naqh szoval én nem akartalak megbántani de télleg olyan orbitálisan nagy baromság hogy te UFO vagy hallod hát hogy a rákba lehetnél te ufo emléxel hogy mien volt a jupiteren ahol nem élhetnél/vagy itt nem élhetnél mert gázoriás ?
2010. nov. 8. 19:47
 16/27 404 ***** válasza:
100%

:) Ez olyan mint amikor egy zebra beszélget a többi zebrával és megkérdi töllük hogy szerintetek én elefánt vagyok? Álmomban kis pocsolyákat látok és sokszor olyan érzésem támad hogy meg kéne benne mártóznom...Talán elefánt volt a papám..Segitsetek

A többi zebra pedig válaszol:

- Igen elefánt vagy

- Nem, de bolond vagy

- Igen méghozzá Afriaki elefánt!

- Nem te zsiráf vagy

- Igen 100%

- Igen, sajnállak

De komolyra fordítva a szót, az élőlénynekben soha nem merül fel olyan kérdés hogy milyen fajhoz tartoznak, hisz ahhoz tartoznak ami őket a világra hozta. Minden faj tudja magáról hogy melyik fajhoz tartozik. Ha neked apád és anyád ember, akkor Te is az vagy. Remélem tudtam segíteni!

2010. nov. 8. 21:49
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

E.T. !!

Adjak telefont? Haza telózol?

2010. nov. 9. 11:19
 18/27 A kérdező kommentje:

haha de vicces.. :( sajnálom hogy nem kapok értelmes válaszokat.

De lehet hogy akkor előző életemből maradtak fenn emlékeim, mert ebbe viszont sokan hisznek .

2010. nov. 9. 17:03
 19/27 anonim ***** válasza:
az vagy
2010. nov. 10. 19:30
 20/27 anonim ***** válasza:
az :D
2010. nov. 11. 04:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!