Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor érnek ide a Fénylények...

Mikor érnek ide a Fénylények szövetsége? Hány idegen faj van benne, más néven plejádok?

Figyelt kérdés

Várom válaszotokat mindenki írhat, 404 válaszára is kivántcsi vagyok , még egyszer mondom meglepet hogy még nem hallottál róluk. Aki nem tudja hogy kik lenének azok akkor itt a lik jó olvasgatást.!

[link]

a összes üzenetük itt van.

2010. nov. 7. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
2010. nov. 7. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez a nézőpont nagyban hasonlít a geocentrikus világképhez. Régen ugyanis azt hitték, hogy a Földünk van a világ közepén, és minden körülöttünk forog. Ezt ugye azért hitték el sokan, mert jól hangzott. Milyen jó már hogy mi vagyunk a világ közepe :) Jót tesz az egónknak az a tudat, hogy fontosak vagyunk. Később ugye beigazolódott, hogy marhára nem vagyunk semminek se a közepén. Csak egy porszem az univerzumba. Most meg ilyen butaságok látnak napvilágot, hogy majd minden fejlett civilizáció a Földet veszi példaképnek, meg mi vagyunk megint a központban...

Ha hinni akarsz abban, hogy fontosak vagyunk, meg mi vagyunk az univerzum kiválasztott faja, akkor higgyél vakon. Én hiszek a földöntúli életbe, és remélem hogy nem Földet, és az ezen élő embereket fogják példaértékűnek tekinteni más idegen fajok. Ugyanis az ember az egy önző, beképzelt, folyton saját érdekébe hazudozó, egymást pusztítani szerető faj. És remélem ha létezik másutt is intelligens élet, azok nem ránk hasonlítanak...

2010. nov. 7. 11:05
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 7. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
2010. nov. 7. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt el kéne olvasnom :) majd elolvasom meg igérném ha betartanám remélem betartom.
2010. nov. 7. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Nemcsak azt.Ezt is.

[link]

2010. nov. 8. 10:20
 7/10 A kérdező kommentje:
igen tudom ezt a linket már láttam köszönöm hogy azért elküldted :)
2010. nov. 8. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:
de ezek nagyon hosszuak :( nem birom elolvasni a 4 mondatnál meg kell hogy öljem magam :) de ha röviden leírnád a véleményedt azt szívesen meg hallgatnám :)
2010. nov. 9. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:
najó elmondom: SOHA A BÜDÖS ELÉTBEN MERT NEM LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTEZNEK
2010. nov. 11. 16:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez is egy válasz köszönöm utolsó.
2010. nov. 12. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!