Mik lehetnek ezek a repülő tárgyak, eszközök Amerika és más országok egén?
"Lassan jönnek ki a világító csíkok a drónból és oldalasan mozognak, mintha rángatnák. "
Oldalasan, tehát vízszintesen. Olyan, mint a "nyugodt víz felszíne", a "függőlegesre merőleges" ( [link] ). Ezzel cáfoltam a "nem érted a vízszintes fogalmát sem"-állításodat. Q.E.D.
"Namost a lézer fénysebességgel terjed. Azt nem látod ilyen lassan lekövethetően mozogni a célig."
Mivel a lézerben nem csak egy részecske száguld, hanem több milliárd, ezért van esély arra, hogy egyes részecskék nem a terjedés irányába haladjanak, hanem a levegő részecskéin szétszóródjanak és a kamera érzékelőjéhez érkezzenek. Ezért lehet őket látni. Fényszóródás jelensége, mint azt a #49-es hozzászólásomban szereplő videókkal alátámasztottam.
Így újfent cáfoltam egy állításodat. Q.E.D. #2.
"Csekély terméezsttudományos ismereteid hiányában miért trollkodsz ide?"
Továbbra is kocsmai stílusban kommunikálsz, érvelni nem tudsz. Vitaképtelen, szánalmas, szégyelld magad!
#51: Ugyan, Uri Geller egy ripacs, egy szemfényvesztő. Hagyjuk, komolytalan.
52 "Oldalasan, tehát vízszintesen. Olyan, mint a "nyugodt víz felszíne", a "függőlegesre merőleges" "
Nem. Rángatózva mennek. Meg lehet nézni, lézer ilyet nem csinál. Az egyenesen terjed, nem úgy mintha egy dróton rángatnák kábelen 😅
"Fényszóródás jelensége,"
Nincsenek olyan nagy optikai törésmutatójű folyékony közegek a levegőben, hogy ilyen 35' fokos szögben törjenek, mert az nem lebegne a levegőben. Csekély természettudományos ismereteid vannak. Ilyen ostobaságokat képzelsz, hogy a lézer terjedését te láthatod ? Ember a fénysebességet a szemed nem bonta fel. Sötét troll vagy 😅
"Uri Geller egy ripacs, egy szemfényvesztő"
mert a tudománynerd képzelgéseidbe nem illik bele
"Nem. Rángatózva mennek. Meg lehet nézni, lézer ilyet nem csinál."
De, csinál.
Belinkeltem már erről videókat, úgyhogy ezen állításodat cáfoltam. Q.E.D. #1
"Nincsenek olyan nagy optikai törésmutatójű folyékony közegek a levegőben, hogy ilyen 35' fokos szögben törjenek, mert az nem lebegne a levegőben."
Víz, por, köd van a levegőben, arról simán szétszóródnak. Újabb állításodat cáfoltam Q.E.D. #2
"Csekély természettudományos ismereteid vannak."
Argumentum ad hominem érvelési hiba, kocsmai stílus, vitaképtelen.
" Ilyen ostobaságokat képzelsz, hogy a lézer terjedését te láthatod ? Ember a fénysebességet a szemed nem bonta fel."
Szóródás jelensége, elmondtam már. Újabb állításodat cáfoltam. Q.E.D. #3
"mert a tudománynerd képzelgéseidbe nem illik bele"
Nem, hanem szimplán egy szemfényvesztő bűvész.
55 "Belinkeltem már erről videókat, úgyhogy ezen állításodat cáfoltam. Q.E.D. #1"
Nem linkeltél semmi olyan ember, amin egy lézer fény rángatózva menne, mert a lézer erre nem is képes. Egyenes vonalban terjed mint minden fény. https://www.youtube.com/watch?v=5K2fJneK74g
"Víz, por, köd van a levegőben, arról simán szétszóródnak."
Nem 35 fokos szögben. Ködben alig látni az eltérést de víz sem lebeg a levegőben. Neked hiányoznak az általános iskolai ismeretek. Mutass olyan videot amin a szemed érzékeli a lézer terjedését levegőben😅
"Argumentum ad hominem érvelési hiba, kocsmai stílus, vitaképtelen."
Ostoba, természettudományos ismeretek hiánya nálad és erőss idiótizmus keveredik
"Nem, hanem szimplán egy szemfényvesztő bűvész."
Ez sem igaz. Ő valóban képes kanalat hajlítani. Minden fellépésnél nem képes a parajelenséget előidézni magában akkor trükközni kell.
FRISSÍTÉS :
Videóztak plazmoid orbokat, amiket gyakorlatilag csak az USA képes előállítani, tehát igazzá válik Uri Geller magyarázata, hogy ezt az 51-es körzet vagy más titkos létesítmények kutatói csinálják, hogy kikényszerítsék akormánytól az UFO-k beismerését az emberiség számára https://www.youtube.com/watch?v=WMNDE1-KSzw
FRISSÍTÉS :
Egy katonatiszt kitálalt. Magas rangban szolgált Apache helikoptereken és a drónokat is ismeri. Azt mondja ezeket a hadsereg küldte ki, hogy az Ophanimokat és az Orbokat figyeljék, ami nem evilági. Részben pedig hogy az emberek tudatában összemosódjon a kettő. Megint alkalmazzák az elfedés technikáját https://www.youtube.com/watch?v=eEEIUC2X4z4
[link] Nem szoktak gyakran ilyen nyilvános UFO razziát tartani az idegenek. Ugyanakkor észre kell venni, hogy a liberális adminisztráció leköszön és a jövendő elnök ígérete szerint nem bánik kesztyűs kézzel a deep statesel. Ezek véleményem szerint titkos katonai fejlesztések, amikben földönkívüli technológiából nyert információk is szerepelnek azaz idegen technológia részben. Két lehetséges magyarázat is ésszerű esetünkben. Mert egyébként nem hiszem, hogy azok a földönkívüliek akik az óceánok mélyén vagy a Föld alatt békésen élnek ennyire megmutatnák maguk a börtöntelep lakóinak. Ez vagy egy inside job. A deep states előkészít egy hamis UFO inváziót bluebeam technológiával, hologram vetítéssel. Utána lehet olvasni mi az. Amivel azt akarják elérni, hogy visszavegyék a hatalmat és egy teljhatalmat szavazzon meg a lakosság nekik amit már az életben nem veszik vissza. Vagy pedig Uri Gellernek lesz igaza. MIÉRT használna az USA kormánya saját katonai drónokat a saját katonai bázisai feletti megfigyelésre? Ennek semmi értelme! Kérdezd meg magadtól, hogy kinek lehet haszna abból, hogy ilyen zavart, szorongást és bizalmatlanságot okozzon? Ha a drónok kapcsolatban állnak az UAP-vel (egy kutatócsoport a NASA-nál, akik az azonosítatlan repülőtárgyakkal foglalkoznak – a szerk.), akkor ez talán egy lökés az ő oldalukról, hogy megpróbálják rákényszeríteni az amerikai kormányt, hogy végre felfedje, amit oly sok éven át eltitkoltak? Vagy lehet, hogy ez egy belső frakció nyomása a „bennfentesek” részéről, akik azt akarják, hogy az amerikai kormány most már ossza meg, amit tudnak? Végezetül van még valami amit észre kell venni. A kormányzat, FBI csak azután kezdett nyilvánosan foglalkozni, kutatni az UFO jelenséget és a Kanadai védelmi miniszter is csak azután nyitotta ki a száját, hogy az emberiség elkezdett felébredni. Már sokak számára ismert, hogy a Holdutazást Kubrick rendezte. Sosem voltak az űrben. A Földet nem hagyhatjuk el. A NASA hazudik. Az óceán alatt vesz fel mindent és egy búrával körülvett lapos terráriumban élünk, ahonnan ha engednék ki tudnánk menni. Nem létezik az űr. Nincsenek galaxisok, nem állnak össze csillaggá a közönséges lufik sem. Továbbá az energiát, villamosságot ingyen lehet leszedni az éterből és csinálják is. Nem pár kisebb generátor lát el árammal több kerületnyi hatalmas városrészeket. Csak nekünk ezt iszonyat pénzért adják el. Ez egy hosszú történet. Az emberiség jelenleg nem szabad, habár azok voltunk nem is olyan régen. Konklúzió : Lényegében ezzel gyakorlatilag vissza akarnak szorítani mentálisan az elme, matéria börtönébe.
" hogy az Ophanimokat"
Az Ophanim a bibliában volt. Leginkább angyali vagy égi lények.
Vagy úgy gondolod, hogy Jézus második eljövetelét jöttek a Földre előkészíteni? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!