Vannak még ezekhez a helyekhez hasonlóak?
"Bermuda háromszög, 51-es körzet"
De mi a közös ebben a kettőben ami alapján hasonlóakat lehetne találni?
Nagyjából semmi közös nincs bennük!
Kábé minden országban történnek furcsa dolgok... Ez szerintem inkább annak függvénye lesz, hogy mit fogadunk el furcsa dolognak, és mit nem furcsának.
Akár az én szobámat is meg lehetne említeni, itt több furcsa eltűnés történt az utóbbi tíz évben, mint a Bermuda-háromszögben az utóbbi évszázadban. Fél pár zoknik, kulcsok, pénz, sör, vodka, stb.
#2 ismerős🤣
De az a közös a fent említett helyekben, hogy titokzatosak, viszont mindenki hallott már róluk és rengeteg az összeesküvés elmélet!
Sárkány háromszög a japó tengeren. Aztán van még valamilyen háromszög valahol most nem tudom a nevét. Van oroszországban a Vektor. Magyarországon a Verem.
Kevesen tudják, hogy egy UFO lezuhant hazánkban is. A túlélőt a kormány foglalta le és egy titkos helyen örzik. Orbán Viktort tartja hatalmon a takácsaival [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!