Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 1990.-ben Angelo Pitoni...

1990.-ben Angelo Pitoni geológus a nyugat-afrikai Sierra leone-ban egy fura kék követ vásarolt egy helyi törzsfőnöktől.Kő földönkívüli eredetű.Hogy került a törzsfőnökhöz?

Figyelt kérdés
Mikor visszatért Olaszországba bevizsgálták több egyetemen.A kő nem ismert a földön.A törzsfőnök mikor eladta neki a kő egy darabját azt mondta ezt földönkívüli látogatóktól kapta és a kőnek sok olyan tulajdonsága van amit a földi emberek még nem értenek.A követ a vizsgálatok után elkobozták a geológustól hogy különböző szervek majd tanulmányozzák.
júl. 23. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is van olyanom, úgy hívják meteorit. Hogy honnét kaptam arra meg mondok amit akarok.
júl. 23. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Úgy tűnik, a Sky Stones egyedülálló. Bár nem bizonyíték arra, hogy földönkívüliek hozták a köveket a Földre, mégis meggyőző, kemény bizonyíték és elgondolkodtató. Ez is csak egy összetevője egy sokkal nagyobb történetnek, amely az afrikai törzsről és az égi lényekről alkotott hiedelmeikről szól.

Szerintem egy "különleges" meteor csapódott a földbe, és ezek a kövek annak a maradékai.

júl. 23. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
Most nincs tiktokos forrás?
júl. 23. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Ami az összetételt illeti, 11,58% szén, 6,39% szilikon, 3,31% kalcium, 77,17% oxigén - az oxigén jelenléte normális más kőzetekben is -, illetve egy nem ásványi, a tudomány számára ismeretlen organikus anyag alkotja a követ, mely utóbbinak korát a kutatók 15-55 ezer évesre saccolták. Vajon mi lehet ez az ismeretlen összetevő, és más kőzetekben miért nem bukkant még fel eddig?
júl. 24. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
28%
Ez nagyon érdekes kérdés, erről az esetről még nem tudtam eddig, most olvastam először.
júl. 24. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!