Az ismerősöm csak kitalálta-vagy tényleg UFO-t látott?
Elmondása szerint csütörtök este tartott haza a busszal, ő volt az utolsó utás, azt követően hogy leszállt felnézett az égre, és egy oly háromszögletű, fényes élekkel rendelkező tárgyat pillantott meg, ahogyan az lebegett majd gyorsan eltűnt.
A településen többek is ezt állították.
Én pont nem voltam ennek tanúja, mert dolgoztam.
Én is láttam a saját szememmel. Anyám látta a balkonról es odahívott, volt nála távcső es lattam, egy lebegő tárgy, es az alján váltakozó piros es zöld lámpák voltak. Vagy fények.
Állt egy félórát, utana eltűnt. A formáját nem lattam pontosan mert este volt. A teraszunk egy erdőre néz, es ott az erdő felett anyam sokszor látott hasonlót.
Abban az erdőben állítólag vannak paranormalis jelenségek, meg külföldről is látogatják emiatt, mert a fák kulonosen hajlottak benne (nem magyarország területe, hanem erdély)
En paranormalisat nem lattam, igaz sokat nem jartam ott, de az ufót igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!