Kiszivárgott egy műholdas felvétel a maláj gép eltűnéséről hogy 3 Ufo körözött a repülő mellett majd egy dimenziókaput nyitottak neki és eltűnt?
Itt van erről egy kicsit hosszabb, magyar feliratos videó:
Videó alatt jó ez a szöveg:
"De még mielőtt elhinnénk az egészet, gondolkodjunk el rajta, hogy akár hologramos kivetítés is lehetett (ahogy 2001. szept. 11-én), még ha a videók eredetiek is."
Nagyon súlyos betegség jele már szerintem ez, ha valaki szerint csak kivetítés volt az ikertornyok összeomlása (nem azért, mert én ismerek olyat, aki pont akkor egy közeli utcában volt és személyesen átélte az egészet, a por, szagok is mind kivetítés volt nyilván, normális?).
Mindamellett a hülyeségek cáfolata:
Fact check: Was MH370 abducted by UFOs as viral video claims?
Kuala Lumpur
Edited By: Abhinav SinghUpdated:
Aug 14, 2023, 05:18 PM
Kérdező!
Vannak itt bajok rendesen. Inkább ilyen videókat nézzél:
„Nagyon súlyos betegség jele már szerintem ez, ha valaki szerint csak kivetítés volt az ikertornyok összeomlása”
Nem az ikertornyok összeomlása volt hologramos kivetítés, hanem a repülőgépek becsapódása. A tornyokat felrobbantották (a 7-es épülettel együtt), azok attól omlottak össze. A hologramos kivetítés meg több évtizede létező technológia. Itt beszél róla Joe Spencer (9:30-tól):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!