Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Járt már ember a belső földbe?

Járt már ember a belső földbe?

Figyelt kérdés

2024. jan. 17. 10:44
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Akkor az ott fejedben mi?
2024. jan. 19. 13:11
 52/58 A kérdező kommentje:
Gondolkoz el a dolgokon. Nem é veszembe a sok manipuált tankönyvet. mek amit a mindstem média közvetit, agykontrol alat vagy teis!!
2024. jan. 19. 13:17
 53/58 anonim ***** válasza:
Valóban. Én kontrollálom. Van is gyakran problémám belőle.
2024. jan. 19. 13:19
 54/58 A kérdező kommentje:

hiszed? anyit mondok chemtrail, HARP projekt.

ne menyünk bele ugyse érted.

2024. jan. 19. 13:23
 55/58 A kérdező kommentje:
már eleve a reklámokal is manipuálnak aszt akarják hogy megved a sok GMO kaját.
2024. jan. 19. 13:24
 56/58 anonim ***** válasza:
33%

Dehogynem értem. A chemtrailről hivatalosan is beszélnek. A haarpról ugyanúgy nem tudsz semmit, mint én. Csak sejtéseink vannak. A hullámtan, és az ionoszféra már a hosszúhullámú rádiózás korában is ismert volt.

Engem elég nehéz lenne manipulálni, 13 éve nincs tv-m. Ha tudnának manipulálni, már rég vegán lennék, most az a trendi, ahogy hallottam.

2024. jan. 19. 13:59
 57/58 anonim ***** válasza:

Mellesleg, az UFO angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”. Vagyis, amint beazonosítják legyen az emberi vagy földönkívüli, már nem is azonosítatlan. 🤔😉

#56 Nincs tévéd, hogy ne tudjanak manipulálni, de interneted az van! 😀😁🤣

2024. jan. 23. 13:25
 58/58 anonim ***** válasza:

"Nincs tévéd, hogy ne tudjanak manipulálni, de interneted az van! "

Ami manapság nélkülözhetetlen a munkához, ha az ember nem takarítónőként vagy tehénpásztorként dolgozik.

Valahogy nekem meg munka közben sosem ugranak fel 20 percenként a reklámok, sőt sosem.

Kivéve itt a gyakorin, ha itt vagyok, de attól nem félek, hogy a céges ip miatt valami elmebeteg algoritmus által tolt bugyogóreklámok fognak bármire is befolyásolni tudat alatt. Legalábbis évek alatt sem éreztem 46 éves férfiként késztetést, hogy magamra húzzak egyet.

Okos akartál lenni, de nem lettél. 🤣😂😂

2024. jan. 23. 16:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!