A fő érvük a szkeptikusoknak az ufók ellen az, hogy 4k-s világban mind kaputelefon minőségű felvételek készülnek, akkor ha az alábbi videót megnézik miért mondják, hogy biztosan videoshoppolt?
Tehát egyik igényükkel ütik s másikat.
Gyakorlatilag semmit nem fogadnak el bizonyítékként. Ha nem éles a felvétel az a baj, ha éles akkor biztosan hamisított.
Ezeknek mit lehet bemutatni, hogy felébredjenek?
2013. 06. 28.
"Mióta foglalkozik ufókkal?
Saját bevallása szerint már védelmi miniszter korában kapott jelentéseket földönkívüliekről, de akkor még nem volt ideje foglalkozni velük. A kanadai St. Paulban 1967-ben létrehozott ufóleszállóhely felavatására viszont már akkor sem sajnálta az időt. Aktív prédikátorkodást ufótémában 2005 óta végez.
Miért nem tudom követni Hellyer gondolatmenetét?
Túl azon, hogy összeesküvés-elméleti klisékkel telepakolt előadásában Hellyer maga is el-elkalandozik az ufótémától, az is nehezítheti a kilencperces videó értelmezését, hogy ez egy vágott anyag. Mondhatjuk azt is, hogy szerencsére, mert az eredeti, húsz percnél is hosszabb felszólalásában Hellyer mindenféle könyvekből idéz még, amikben úgy elmélyül, hogy a meghallgatásvezető elnöknek kell figyelmeztetnie ideje lejártára.
Ez most akkor végre egy hivatalos kinyilatkoztatás a földönkívüliekről?
Csak azért, mert Hellyer védelmi miniszter volt a hatvanas években, a most (2013-ban) 90 éves egykori politikus kinyilatkoztatása nem sokkal hivatalosabb annál, mint amit Pataky Attila vagy Nemere István adna elő ufó témában."
35. (ma 12:03)
Te is tudod, hogy idős ember lehet szellemileg ép, vagy lehet beszámíthatatlan is, most akkor ezzel megint nem mondtál semmit.
Meg azt sem tudni, kinek mondod, én nem vagyok híve a Szenilisnek.
Kivéve, amikor fellépett az álhírterjesztők ellen, azt jól tette.
23:
"embert is érdekli valamiért a mélytengeri élővilág. A vízen kivüli lényeket érdeklik a viz mélyén lévő "jelentékelen" lények."
Csakhogy nekünk egy óceánunk van, míg az Univerzumban több milliárd olyan bolygó, ahol van víz és oxigén...
A kíváncsiság jelentős tényező az evolúcióban, elvileg azok szelektálódnak, fejlődnek, akik kíváncsiak.
De hiába kíváncsi egyik bolygó népe a másikra, ha az ő léptékével majdnem végtelen távolságra van a legközelebbi szomszéd.
Meg a másikon is lehet akármilyen csúcstechnika, ha ők is ebben a háromdimenziós fizikai létben élnek, nem tudnak csak úgy átugrani.
Ráadásul egyik világ veszélyes is lehetne a másikra, akarva vagy akaratlanul is.
Hogy titokzatos idegenek felvették a kapcsolatot bizonyos kormányokkal vagy kormánnyal (érdekes módon nagyon járatosak az itteni politikában, azt is tudják, melyik házban kell kopogtatni), egy nagy gondot látok ezzel.
Ilyen nézeteket tipikusan a konteós paranoid gondolkodású figurák terjesztenek, akik minden mögött valami összeesküvést, hátsó szándékot vélnek felfedezni.
Ők maguk szilárdan hiszik az igazukat, de ez természetes, hiszen kevés bolond ember látja be magáról, hogy ő bolond. Főleg a paranoidok végtelen magabiztosak.
Most ilyenek fantazmagóriáit kellene elhinni, akik arányaikban egy parányi kisebbség és akiket lakosság döntő többsége kinevet? Ez így komolytalan.
“ Kivéve, amikor fellépett az álhírterjesztők ellen, azt jól tette.”
Na és ki dönti el, hogy mi az álhír?
2023-ban minden olyan hírre rámondják , hogy álhír ami érdekeket sért. Ez nem tűnt fel neked?
“ Meg azt sem tudni, kinek mondod, én nem vagyok híve a Szenilisnek.”
De ha ő mondaná, akkor az tuti bizonyíték lenne számodra, nem?
40. (ma 08:06)
"Na és ki dönti el, hogy mi az álhír?"
Átlagember szintjén főleg a józan ész. Manapság rengeteg információ elérhető:
– Valakik abból leszűrik a hülyeségeket. Ha paranoid valaki, akkor a neki tetsző összeesküvős, hátsó szándékos álhíreknek örül nagyon.
- Valakik leszűrik az értelmet, realitásokat. Ők a józanul gondolkodók, ahogy mondani szokás.
Gondolj bele, evolúciós követelmény is, például valaki elhisz álhíreket, nem szúrat egy védőoltást és meghal. Ő nem ment át az evolúciós vizsgán, elbukott. (Nagyon sokan voltak ilyenek, a halálos ágyán bánta meg, légszomjtól küszködve, hogy bedőlt az álhíreknek.)
"2023-ban minden olyan hírre rámondják , hogy álhír ami érdekeket sért. Ez nem tűnt fel neked?"
Szelektív látás, ez egyáltalán nem igaz.
"De ha ő mondaná, akkor az tuti bizonyíték lenne számodra, nem?"
Nem bizonyíték, csak eggyel több ember, aki nem dől be UFO fantazmagóriáknak (mint a népesség józan többsége sem). Egyébként is ismerjük az amerikai kormány álláspontját. Meg neki is lehet mondjuk magánvéleménye.
Meg olyanok sem vehetők komolyan például, akik képtelenek kulturáltan fórumozni, ezáltal is csak az én álláspontom erősíti, még inkább. Sőt, csak arra késztet, hogy még alaposabban szétnézzek itt. Pedig lehet, már el is felejtettem volna az ezotériát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!