Perdöntő bizonyíték, hogy léteznek földönkívüliek?
2010. okt. 19. 18:20
11/15 anonim válasza:
Hát ez nem UFO annyi biztos. Ez egy kiváló minőségű felvétel. Ha van ilyen-szerintem van-akkor az bizonyosan valahol az amerikai vagy orosz kormány egy jól elzárt titokzatos bunkerjában lehet. amúgy nem zárom ki hogy az említett két kormánynak vannak földönkívüli kapcsolatai is.Hiszen oly sok mindent rejtegetnek előlünk.
12/15 anonim válasza:
Az előttem lévőnek, igaza van.Nézzétek már meg Obamát, kész földönkívüli a csávó csak befújták feketére...
13/15 anonim válasza:
Amikor az épület mögé ér látszik, hogy levették az átlátszóságot:)
14/15 anonim válasza:
"Te ugye nagyon fiatal vagy kérdező?" Hát öcsikém 12 évesen nekem is feltűnt hogy csak oda van vágva az a Star Wars os űrhajó...
15/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan fiatal mint gondolod, csak épp azt nem értem hogy nincs humorérzéketek?
Azt hiszitek én nem tudod hogy ez csak egy kreálmány?
He?
2010. nov. 3. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!