Mit gondoltok arról, hogy a gondolatok terjednek a térben?
A gondolatok végtelen sebességgel terjednek a tér minden irányába.
Állítólag a gondolatainkat megfelelő fejlettségű földönkívüli életformák érzékelni is tudják. Érzékelik az élőlények gondolatait.
Ezzel magyarázható, hogy telepatikusan is lehet kommunikálni.
Ez tényleg annyira tipikusan ezó téma, hogy nem értem, miért nem oda került?
Amúgy: nem igaz. A gondolataink fénysebességgel terjednek, mint minden elektromágneses hatás, és a koponyára tett érzékelőkkel még jó esetben érzékelhetők, de messzebb már nem, annyira gyengék.
Az agy elektromágneses hullámai is maximum fénysebességgel terjednek, ráadásul szerintem, ha nem konkrétan a fejeden lévö érzékelök figyenek annyi zavarjelet szed össze, hogy nincs az a technológia amivel vissza szürd az eredeti információt.
Tehát én azt gondolom, hogy hülyeség. Majd, ha lesz valami kutatás ami megcáfolna ebben, akkor lehet átgondolom mégegyszer.
"A gondolataink fénysebességgel terjednek, mint minden elektromágneses hatás"
Viszont az idegsejtek közti kommunikáció egyáltalán nem csak elektromágneses hatásokból áll, és így a terjedési sebességük a közelében sincs a fénysebességnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!