Valaki látott rajtam kívül az 1990-es évek elején ufo-t Zuglóban, a Pillangó parkban?
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 00:53
1/11 anonim válasza:
Én voltam az ufó, tanúsíthatom.
Ui: Attis barátom is látta, a Pataki
2/11 anonim válasza:
Én csak 1980-as évek végén láttam ufot Zuglóban a Pillangó parkban.
3/11 anonim válasza:
Igen. Két deci kommersz rum volt a kezében. Az enyémben már kevesebb
5/11 anonim válasza:
Igen én is láttam. Engem el is vittek. Múlt héten hoztak vissza mert büdös a lábam. Nem bírták tovább.
6/11 anonim válasza:
Én ekkor Újpalotán laktam, ami nincs messze Zuglótól és egy este láttam valamit, ami fényes volt és nagyon nem repülőgép és a mozgási iránya alapján simán Zuglóban is látható lehetett. Csak nem igazán tudtam mit kezdeni ezzel, tizenéves srác voltam, nem nagyon emlegettem senkinek, mert mindenki hülyének nézett volna.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2023. okt. 25. 12:08
8/11 A kérdező kommentje:
Arra emlékszem, hogy a háztömbök fölött volt. Alulról láttam. Korong alakú és sárga piros és kék fény ment körbe az alján.
2023. okt. 25. 12:12
9/11 anonim válasza:
Nem
láttam még UFÓ-t a sem Zuglóban sem a Pillangó parkban.
10/11 zoltandudas válasza:
Én vidéki vagyok, és láttam már UFÓT, és fotóztam is, meg vannak a képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!