Hátborzongató kép került ki az internetre, mindenki ledöbbent. Itt a bizonyíték az űrlények létezésére?
Figyelt kérdés
Erről posztolnak FB ufo oldalakon. A fotó állítólag valódi, és ez a legaggasztóbb az egészben. Uri Geller a képességeit kiktől szerezte? [link] 2023. aug. 29. 12:21
11/15 anonim válasza:
„Most már nem állítom, hogy természetfeletti erőm van. Szórakoztató művész vagyok. Jó show-t akarok csinálni. Az egész jellemem megváltozott.”
– Uri Geller
2007. november
12/15 anonim válasza:
Uri Geller?
Az egy szélhámos... Ha nem lenne ott a neve még talán el is hittem volna.
13/15 anonim válasza:
felröhögtem a képen 🤣
ez ugy nez ki mint a falu cigany pulyái 🤣
14/15 anonim válasza:
De mi a f..ért meztelen az űrlény ?
15/15 anonim válasza:
Mert a hipertérugrás kutatása mellett nem maradt elég erőforrásuk a divatipar kifejlesztésére...
Azért. Miért kell mindenbe belekötni ami valósághoz elvezet? Meg a földcsakrához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!