11/13 anonim válasza:
Régebben hittem, ma úgy látom, hogy médiatermék, vagy korunk mitológiája.
Ezzel együtt nem zárom ki a jelenlétüket, akár korábbi beavatkozásukat az emberi evolúcióba.
Szóval a napvilágra kerülő hirek 99%-a mese, de adok 1%-ot annak, hogy itt vannak.
12/13 anonim válasza:
Hát valljuk be, hogy bugyutaság lenne azt gondolni , hogy a milliárdnyi naprendszer és azon belül a milliárdnyi bolygó közül csak itt alakult ki élet.
Az, hogy itt vannak vagy voltak e?
Azt nem tudom. Minden esetre nem csak a távolság hanem az idő is komoly faktor. A mi pár ezer évünk egy bolygó vagy egy galaxis vagy a fény sebessége szempontjából semmi. (Pár fényév nekünk pár ezer év) Hogy egy másik faj, pont most és itt talál meg minket..
13/13 anonim válasza:
Van aki szerint mi is idegenek vagyunk ezen a bolygón. Valami célunk nekünk is van különben értelmetlen volna a létezésünk. Szerintem már együtt dolgoznak a földönkívüliek az emberiséggel, legalábbis a tudósokkal hiszen nem véletlen egy-egy konfliktus, háború a geopolitikai egyensúly, a járvány a népességrobbanás fenntartására miközben egyre inkább előtérbe kerül a fosszilis energiák azonnali felszámolása. Ilyen bajban szokott történni mint például amikor nem tudták hogy a freonnal töltött palackok okozták az ózonlyukakat. Erre én még világosan emlékszem hogy egyik napról a másikra már pb gázzal töltött a caola és mással a Lehel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!