Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tudtátok, hogy a Föld légköréb...

Tudtátok, hogy a Föld légkörében, a víz alatt és az űrben is olyan, számunkra ismeretlen objektumom vannak, melyekről nem tudjuk, hogy mik?

Figyelt kérdés

Ha tudsz angolul és követted az elmúlt pár évben az USA-ban történteket UAP (korábban UFO) témában, akkor valószínűleg tudod az alábbiakat:

- 2017-óta nyilvános, hogy a Pentagon titokban 2007-2012 között az AATIP program keretén belül vizsgálta azokat a jelenségeket, melyeket a közvélemény UFO-nak hív. Holott 80 éve nevetség tárgyává van téve, mert ilyenek nem léteznek.

[link]

- Az AATIP program volt vezetője rengeteg interjút adott, a konkluzió, hogy nem tudják mi ezek az objektumok, világszerte észlelni őket évtizedek óta, nincs látható meghajtásuk, szárnyuk, nincs hangjuk, ember által nem kibírható gyorsulással mozognak, vízben-űrben-légkörben is, stb.

- Azóta eltelt pár év és egyre csökken a stigma a téma körül, egyre több Amerikai szenátor, kongresszusi képviselő, hírszerzési fejes, stb. áll ki a téma mellett, egyre inkább elismerik, hogy létezik ez a jelenség.

- Magas beosztásban lévő emberek többen ki merik jelenteni, hogy ezek a valamik nem a mieink és nem is más országé.

- Rengeteg kereskedelmi és hivatásos pilóta is ad interjút, vannak eskü alatt tett kongresszusi meghallgatások szemtanuktól

- A Pentagon (védelmi minisztérium) létrehozott két szervezetet is, hogy vizsgálják ezeket a jelenségeket, mert nem tudjuk, hogy micsoda.

- Törvényjavaslatot hoznak, hogy közzé kell tenni minden ezzel kapcsolatos anyagot, holnap kongresszusi meghallgatás lesz a témában,

- Már egyetemi csillagászok is vizsgálják az UAP jelenséget (pl.: Avi Loeb Harvard), egyre több szakember áll ki a téma mellett, egyre kevésbé nevetség tárgya a téma.

- Az Ukrán csillagászok tanulmányt adtak ki, hogy ők is észlelik ezeket az objektumokat

- Barack Obama is elismerte (videó neten), hogy van ez a jelenség, nem tudjuk micsoda.

Ez csak pár példa volt, elképesztően sok beszámoló van hiteles forrásokból (légierő, haditengerészet, rendőrök, stb.), nem pedig Gyuribácsitól a faluban..

Amit szeretnék mondani, hogy én évek óta követem a témát angol nyelven és a világban egyaránt (például Francia űrügynökségnek van egy részlege, ami ezzel foglalkozik.)

Mérnöki diplomám van, csillagászati ismereteim is vannak, sokat voltam a szabad ég alatt, meg tudom különböztetni pl a nemzetközi űrállomást egy műholdtól, meteortól, stb. Szóval racionális de nyitott is vagyok, sokat tájékozódom, de nem a Blikkből.

Nem mondom, hogy ezek a jelenségek nem a mieink, nekem nincs rá bizonyítékom. Ami viszont TÉNY, hogy van ez a jelenség és nem tudják, hogy micsoda.

Ha az ember meghallgatja a tudósokat, kongresszusi tagokat, légierő pilótákat, stb. tisztviselőket akik a témában vannak inkább arra a következtetésre jut az ember, hogy ez a jelenség nem földi.

Vagy földi, de nem emberi. Egy csomó lehetőség van, például egy része emberi, más része nem, stb.

Ez majd kiderül, viszont ami tény, hogy már nem vicc kategória ez a témakör a fejlettebb országokban, csak itt, or*ánisztánban.

És azt látom, hogy ide Magyarországra egy csomó infó nem jut el, az emberek nem beszélnek angolul ezért még mindig nevetnek a témát. Hatalmas a lemaradás és ez látszik az ide kiírt kérdéseken és válaszokon is.

2023. júl. 25. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Azt eddig is tudtam, hogy vannak érdekes beszámolók a témában. Oké, ez mind szép és jó, de mivel személyes tapasztalatom nincs, így tulajdonképpen mit csináljak az infókkal? Kezdjek el rettegni és készítsek alumíniumból fejfedőt? :D
2023. júl. 25. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is egyre kevésbé titkolják-rejtik-tagadják ezeket a hivatalos amerikai szervek, gondolom lassan várható hogy elismerik hogy sok ilyen objektum földönkívüli faj, sok ország tudta, de persze csak az emberek érdekében titkolták, mert lassan kellett ezt az emberiség miatt "bevezetni", és ők mindig is csak jót akartak.

Szerintem 10 év múlva már mindenki "mindig is tudta" hogy itt jönnek-mennek a földönkívüliek. (de ez nem valami burkolt szemrehányás részemről, hanem ilyen az emberi természet szerintem, visszamenőleg is meg tudja győzni magát)

2023. júl. 25. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Hát megnéznék egy okfejtő részt az ŰM csatornán erről 😃
2023. júl. 25. 23:41
 4/8 anonim válasza:
73%

De miért csak lochnessi szorny kategoriaju felvetelek vannak rola?

Miért nincs egy fullhd goprojuk a repülőn, vagy műholdról nem lehet làtni ezeket jobban?

Ha előfordulnak ilyenek, kuldjenek oda olyan grippent amin van vmi ultrazoomos autotarget kamera és csinàljanak értelmes felvételt

2023. júl. 25. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Helyesebben sok olyan objektumról/jelenségről készült felvétel, ami alapján nem beazonosítható, miről van szó. Ebből nem következik sem földönkívüli, sem az, hogy egy jobb felvétel alapján ne lenne ugyanaz simán beazonosítható.
2023. júl. 26. 03:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a közzétett felvételek gyenge minősége szándékos.
2023. júl. 26. 05:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Vannak felvételek, melyeket az elmúlt években oldottak fel a titkosítás alól és pl a Pentagon tett közzé, nem tudják, hogy mik.

Illetve van rengeteg, titkosítás alatt álló jó minőségű felvétel, melyek egy kisebb részét et zárt kongresszusi meghallgatásokon szenátoroknak bemutattak nemrégiben.

Természetesen mobiltelefonnal nem lehet jó minőségű felvételeket készíteni, csak próbálj meg lefotózni egy repülőgépet, Holdat vagy bármi mást az égen, kb. semmi nem fog látszódni. ráadásul ezek az objektumok nem 60-70 méteresek, mint egy utasszállító, hanem gyakran csak néhány méter.

Szóval ha egy repülőt se lehet úgy lefotózni, videózni az égen egy telefonnal, hogy látszódjanak a részletek, akkor egy lényegesen kisebb valamit, ritkább jelenséget se tudsz.

Kevesebb is van belőlük, nincs hangjuk, nehéz észrevenni őket.

"Helyesebben sok olyan objektumról/jelenségről készült felvétel, ami alapján nem beazonosítható, miről van szó. Ebből nem következik sem földönkívüli, sem az, hogy egy jobb felvétel alapján ne lenne ugyanaz simán beazonosítható."

Igazad van, ebből alapvetően nem következik. Abból viszont igen, hogy legalább a második világháború óta dokumentálják ezt a jelenséget (csak akkor a pilóták Foo fighternek hívták ezt), illetve ezek a valamik olyan sebességgel, gyorsulással mozognak, melyek azt sugallják, hogy nem a mieink.

Nincs hang, nincs meghajtás, szárnyak, képes az űrből a légkörbe, majd onnan a vízbe menni.

Pl 2021-ben a nemzetközi hírszerzési iroda kiadta az értékelését a jelenségről, ezek mind elérhetők a neten.

Nehéz elképzelni, hogy már 50-80 éve ilyen technológiánk volt. És akkor még nem is mentünk vissza az időben, rengeteg festményen, korabeli leíráson is szerepelnek hasonló jelenségek.

Szóval én nem mondom, hogy ezek a valamik más bolygóról származó kis zöld emberkék. Nem tudom mik, de van ez a jelenség és már a tagadás helyett elismerik és vizsgálják, ami nagyon klassz.

Például lehet, hogy a Földünk körül, légkörben keringő idegen szondák.

Ahogy mi is küldünk űrszondákat, leszálló egységeket, rovereket, laborokat más égitestekre és az űrbe, úgy miért ne küldhetett volna tegnap, ezer vagy millió éve más civilizáció is ki az űrbe hasonló szondákat?

Néhány pedig a mi bolygónról gyűjt adatokat, és ezeket látjuk UAP-nak.

Mi is vizsgáljuk az űrt, az állatokat drónnal és nem is tudnak róla.

Ez csak egy lehetőség a sok közül, de tudományosan megállja a helyét.

2023. júl. 26. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
34%

"Abból viszont igen, hogy legalább a második világháború óta dokumentálják ezt a jelenséget"

Melyiket? Rengeteg különböző jelenséget dokumentáltak mint UAP.

"de tudományosan megállja a helyét."

Majd ha a tudományos módszertan követelményeinek megfelelve bizonyításra kerül. Addig semmi köze a tudományokhoz.

2023. júl. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!