Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A szíriuszi magyarok és az...

Ufokurtato007 kérdése:

A szíriuszi magyarok és az idegenek kapcsolása, mi az Ön véleménye?

Figyelt kérdés

Közismert, hogy a magyar nép nem evilágról származik. A magyarok (ahogy az Ősi prófécia is utal rá a kiválasztott nép) a Szíruszról származnak. Tehát nem emberek, hanem kozmikus entitások, akik birtokában voltak a 3. szemnek. Bolygójuk kietlen lett, ezért űrvándorlásra kényszerültek, eközben találkoztak a plejádokkal, akikkel szövetségre léptek. Majd végül megkezdődött az űrhonfoglalás, ami a Földön végződött be, azzal, hogy elvesztettük a harmadik szemünket és felvettük humanoid alakokat. Az Ősi prófécia (amit egy már nagyon réges régen letűnt civilizáció írt) megemlíti a reptoidok törekvéseit, hogy átvegyék az irányítást az univerzum felett. Rabigába hajtva az összes ezen univerzumban élő idegen fajt, civilizációt. A prófécia nyíltan kimondja, hogy a kiválasztott nép lesz csak képes megállítani őket és békét, egyensúlyt teremtve ezzel a galaxisban egyszer s mindenkorra.

Link: [link]

Mi az Ön véleménye?

2023. jún. 14. 12:13
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#9 Sajnos nem, ahhoz kellene a harmadik szem is. Amit mi ugye elvesztettünk.
2023. jún. 14. 17:06
 12/27 NTBS ***** válasza:
19%
Érdekes elmélet.
2023. jún. 14. 17:07
 13/27 A kérdező kommentje:
#12 Ez nem elmélet, ez tény. Ufológusok validálták (köztük jómagam is).
2023. jún. 14. 17:08
 14/27 Kólauborkával ***** válasza:
67%
De te Ufo kurtató vagy, az teljesen más, ne hazudj!
2023. jún. 14. 17:35
 15/27 anonim ***** válasza:
60%
Nem kaptam választ a 10-es kérdésemre: hogy tudom tesztelni, hogy megvan-e bennem a HUN-X? Tényleg érdekel. Nem tudom biztosan a nagyszüleimről, hogy magyarok voltak-e: egy sváb, egy kun, a másik kettő kétséges. Ennyit tudok.
2023. jún. 14. 17:56
 16/27 A kérdező kommentje:
#15 Ha magyar vagy, márpedig az vagy, mivel a kiválasztott nép nyelvét beszéled (amit hitetlenek nem tudnak csak úgy megtanulni) akkor biztosan, hogy benned van az X.
2023. jún. 14. 18:06
 17/27 anonim ***** válasza:
56%
#16 Volt egy kollégám, akinek a szülei anno Szíriából költöztek ide, nulla magyar felmenőkkel, a lány (exkollégám) mégis tökéletesen beszélt magyarul. Sőt, hasonló múltú kínai lánnyal is találkoztam már. Ezekre mi a magyarázat? Nincs bennük a HUN-X, mégis a kiválasztott nép nyelvét beszélik - anyanyelvi szinten, mivel ők már itt születtek.
2023. jún. 14. 18:27
 18/27 A kérdező kommentje:
#14 Én ufókutató vagyok, csak véletlen elírtam a nevemet amikor regisztráltam. De ez végsősoron nem is gond, mert így legalább a reptoidok nem tudnak beazonosítani.
2023. jún. 16. 22:44
 19/27 anonim ***** válasza:
#18 Ilyen könnyű megtéveszteni őket? :) Egy elütés és csá? :D
2023. jún. 16. 22:55
 20/27 A kérdező kommentje:
#19 Igen
2023. jún. 16. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!